metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
? ~? (Gość)08.12.2014 09:33

Ale kto podpisał, czego ona dotyczy (nie hasło, ale konkrety)?

52

Grzesław ~Grzesław (Gość)08.12.2014 09:40

A WYBORCA został oszukany. Życzę dobrego samopoczucia szanownej RADZIE. Może byście pamiętali, że jesteście tam dla nas i dla naszego miasta, a nie dla własnych korzyści !!!!

114

sklave sklaveranga08.12.2014 09:43

Punkt pierwszy: Popieranie działań zmierzających do zwiększenia dochodów miasta. Włos mi się zjeżył. Toż to strach nawet się będzie bać. Przecież dochody miasta to przede wszystkim opłaty ponoszone przez mieszkańców. A tu modernizacja oczyszczalni spartolona. Osadu jest tyle co w Łodzi. Mała przestała pisać komentarze?
Więcej na http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne

92

cynik ~cynik (Gość)08.12.2014 09:53

~?. Wejdź na zdjęcia i je powiększ. Zobaczysz kto z kim. A dlaczego...dla "całym sercem dla Piotrkowa"

52

? ~? (Gość)08.12.2014 10:00

"cynik" napisał(a):
~?. Wejdź na zdjęcia i je powiększ.

W chwili gdy czytałem post i wstawiałem komentarz dokument ten nie był załączony do artykułu.

50

~PT ~~PT (Gość)08.12.2014 10:19

Cieszą się na głównym zdjęciu, że znowu mieszkańców zrobili w wała. Śmieją się jak pijany zająć do kapusty.

73

korektorka ~korektorka (Gość)08.12.2014 10:22

Dziękuję za korektę i uprzejmie zwracam uwagę, że to już nie pierwszy raz.Pozdrawiam.

31

pro bono ~pro bono (Gość)08.12.2014 10:30

Jeśli ta koalicja przełoży się na korzyści dla miasta i jego mieszkańców, to tylko przyklasnąć takiej decyzji i deklaracji ponad partyjnymi podziałami.

78

FAN ~FAN (Gość)08.12.2014 10:34

Dla mnie to w dalszym ciągu dojenie mieszkańców , tylko teraz razem z czerwonymi.

105

Radio Maryja ~Radio Maryja (Gość)08.12.2014 10:53

Pan Lech Kaźmierczak (przewodniczący rodziny radia Maryja w Piotrkowie), radny Rady Miasta z listy K.Chojniaka podpisuje koalicję/pakt/(jak zwał tak zwał) z SLD!! Jako słuchacz Radia Maryja, widz TV Trwam, wyrażam swój sprzeciw. Panie Lechu, pokazałeś Pan prawdziwą twarz? Nie posądzałem Pana o sympatię do SLD, a może to chodzi o sympatię do stołka. Jedno jest pewne K.Chojniak i SLD pod rękę, całym sercem dla...

145

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat