Dosc spadachroniarzy i wiatraków. Janie, wstydu oszczędź i nie zadaj się z...?. Pomyśl o przypadkowym pisie - Kozłowski, Dajcz. Janie nie zasługujesz na takich kolesi. Jesteś zbyt uczciwy.
Panie Janie jakie korzystne zmiany dla miasta widzi Pan we współpracy z ludzmi, którzy jeszcze nie tak dawno byli po drugiej stronie barakady? Kto jak kto, ale Pan człowiek z zasadami chce współpracowami z obłudnikami? Szczerze, nie spodziwałam się tego po Panu......
Misio Kamiński jest dla Pana autorytetem? Szok... to mało. Dla mnie to jest sprzedawanie się, rozmienianie na drobne. Będzie Pan sobie z nimi robił selfie na posiedzeniach Rady? (wśród tych państwa jest taki zwyczaj) Dla mnie świadczy to o zwyczajnym braku kultury i ogłady, choć to akurat wśród polityków PO wyższego szczebla jest na porządku dziennym - ryba psuje się od głowy. Czy warto tak kończyć? Bo to będzie Pana koniec. Nikt z nas więcej nie zagłosuje na Pana. Żaden wyborca SLD nie poprze człowieka, który dla chwilowego zysku sprzedał duszę diabłu.
Panie Dziemdziora! W Panu nadzieja jedyna i ostatnia, że rozwali Pan ten chory, wieloletni UKŁAD. Przejdzie Pan do lokalnej historii i zaskarbi sobie wdzięczność zmęczonych już tym wszystkim (normalnych!) mieszkańców Piotrkowa.
Panie Janku!!! Pan z tym pIs-em??? Z ludźmi, którzy wyłącznie dla stołka pchali się do Rady? Z ludźmi, których wypluło wcześniej kilka innych ugrupowań? Następnm razem będą startować z "Swetru", bo tak "wiatr zawieje", bo to będzie na fali. Pan, działacz, idealista, społecznik... wiąże się z bezideowymi marionetkami... Smutne to, bo miałam o Panu inne zdanie, a teraz okazuje się, że tu idzie tylko o stołek i świecznik. Niewyobrażalnym jest dla mnie, że tak można zmienić poglądy. No chyba, że się Pan po prostu zagalopował... Przyszedł czas, by się opamiętać. Jako Pana wyborca proszę!
Panie Janku? Ale jaka zmiana? Z tymi obłudnikami, którzy po trupach do celu...,
Panie Janie, z obłudnikami Pan daleko nie zajedzie. On (PO - PIS) "kupili" Pana nie dla zmian na lepsze jutru w Piotrkowie. Przeciwnie - dla dowalenia Chojniakowi. Szczerze - nie wszystko co robi Chojniak jest idealne. ale zrobił bardzo dużo. Nie zadał się z ludźmi co mają kasę. Nie jest partyjniakiem. Zależy mu na dobru mieszkańców Piotrkowa. Panie Janie, głowa do góry i alleluja. Wierzę w Pana, bo oddałem na Pana głos. Napiszę do Pana Kaczyńskiego zapytanie - jak długo mieszkańcy Piotrkowa muszą znosic koalicję PO - PIS?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!