facet z wyrokiem ,spadochroniarz który nic nie zrobił dla piotrkowa ,dodatkowo podszywa się pod stowarzyszenie ? jak nisko to towarzystwo może upaści ? jedynie lorek się zaangażował nikt inny ,grabarczy 8 lat nic nie zrobił
Grabarczyk to jest znany z tego, że zabrał nam S8 a nie coś wybudował. Zawsze krzyczał Kocham Łódź a teraz pokochał Piotrków. Na PiS nie zagłosuję i na komuchów też nie. Zostaje mi KO ale nigdy na Grabarczyka.
Powinien się wstydzić, 8 lat przy korycie i nic dla Piotrkowa nie zrobił
Głosowałem w wyborach prezydenckich na Marlenę Wężyk Głowacką i teraz też na nią zagłosuję.
Niech już te wybory będą, bo ile można na ten cyrk patrzeć, co jeden to lepszy!
Gdzie byli przez 8 lat się pytam? Teraz jak by dostać się do pełnego koryta obiecują gruszki na wierzbie
Kto by nie wygrał tych wyborów to ta droga nie powstanie. Wszyscy chwytają się za co mogą żeby wygrać a później napiszą że jakaś nie znana organizacja złożyła odwołanie od decyzji środowiskowej albo że minęło już tyle czasu że pieniądze zostały rozdane na inne szczytne cele a budowa S12 musi poczekać. Jak wykupią grunty a będę wiedział że to zrobią bo trasa będzie szła przez moje i ode mnie muszą kupić, jak zacznie coś wjeżdżać na plac budowy drogi S12 to wtedy uwierzę że coś się dzieje w tej sprawie. Ale dopóki nią nie pojadę to będę się śmiał z tych co głęboko wierzą że ówczesny lub nowy rząd w ciągu 4 lat wybuduje drogę po której będą jeździły samochody...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!