a o tym ze 2 mieszkancow pkowa napadlo czlowieka z ukrainy nikt nie pisze.. bedac w towarzystwie dziewczyny 2 kolesi w wieku okolo 20lat poprosilo o 1,5zl siedzacego na przystanku ukrainca, ten dal bez zajakniecia.. po kilku minutach wrocili bez dziewczyny po wszystko co mial przy sobie, obaj zostali obici jak worki po ziemniakach.. Wlodek sie nie dal malolatom;)
i prawidłowo. taki matoł jeden z drugim po porzadnym wpier... sie dwa razy zastanowi zanim znowu kogos zaczepi
To kto w końcu na kogo napadł jak:
Nie kumam ?
To już w Norwegii o tym mówią? ;)
O co chodzi z tą Norwegią? Szczawik gdzie Ty napisałeś, że mieszkasz w Norwegii? Na moim ekranie tego nie odczytuję.
Pisał, że jest z Norwegii i że przepisów nie łamie ruchu drogowego ( chyba o to chodzi ).
To rzeczywiście dziwne, że wiedział o Włodku. Ja nie wiedziałem a on wiedział.
bo to moj znajomy, ktory wynajmuje u mnie mieszkanie w Piotrkowie?!;) niestety okazalo sie, ze wybil sobie noge troche w kolanie i ma bandaz elastyczny teraz na jakis czas.. ale i tak gnojkom sie nalezalo;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!