Kukizowcze! A po wyborach przyjdzie ducze, wódz, Kukiz i wspólnie z ludźmi pokroju Włodarczyka zrobią rewolucję, po której będziemy się czuć jak w raju, chodząc boso i nago. Rozśmieszyłeś mnie chłopcze do łez☺.
Już Kukiz się tu zbliża, już puka do mych drzwi.
Odpalę mu na flaszkę, bo żal człowieka mi.
O serce współczujące to taki biedny miś,
Pomogę mu bo przecież dzień wigilijny dziś.
Do kalkulator koleś zmień kalkulator bo ci się chyba zepsuł zawęża wyniki policz chłopie na liczydlach bo kalkulatorem to się nie umiesz posługiwać poniżej 5 PROCENT
Za rządów PSL zwiększono dopłaty oraz pomoc dla rodzin. Teraz nikt o tym nagle nie pamięta a wierzy w obietnice PiS. Lepszy PSL niż kolejny raz rządy nieudaczników PiS bo juz pokazali w 2006 jak im idzie rządzenie.
Anglia ma Jaggiera, a Polska Kukiza. Co nowego do muzyki wniósł ten pajac. Maryna, ZCHN i inne wygłupy? Tego słuchały tylko prymitywy i to oni dziś próbują go wsadzić tam, gdzie myślący człowiek nie chce go widzieć. A jego sposób myślenia jest prosty-"Mam 21%! Jestem wielki! Jestem mądry! Jestem królem! Jestem cesarzem! A co mi tam -jestem BOGIEM!!! Prawda jest prozaiczna. Jest żałosnym szansonistą.
Nie dla PiS i ich planów zrobienia z polski państwa policyjnego. Antoni dojdzie do władzy to wszyscy w kamasze pójdziemy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!