A dzieci do szkoły maja chodnik ze lepiej nie mowic , szkoda ze wojt się tym nie zainteresuje bo dzieci mogą nogi połamać a nikt nie wpadł na pomysł żeby coś z tym zrobić... zresztą po co zrobią jak się coś stanie....
Poprzednia kładka wybudowana w czasach świetności fabrykanckiej Woli Krzysztoporskiej, w PRL była potrzebna i służyła mieszkańcom. Dziś jest zbędna i nie potrzebna to inwestycja. Obecne czasy wymagają wreszcie budowy w Woli basenu, kortów tenisowych i rozległych terenów wypoczynkowych dla naszych mieszkańców. Wszystko to w oparciu o akweny na Wygodzie. Budowa tej kładki to nonsens! Władze samorządowe inwestują jedynie w wiochy w terenie zapominając o stolicy regionu gminy Wola Krzysztoporska. STOP.
Wola Krzysztoporska jest w upadłości przez brak.wizji obecnej władzy gminy. Bezsensowne inwestycje i zaścianek. Ot cała prawda. A ta kładka to jest miś naszych czasów.
Czy po tej kładce dwie osoby mogą swobodnie przejść obok siebie?
Czy po tej kładce dwie osoby na wózkach inwalidzkich mogą spokojnie przejechać obok siebie?
Czy po tej kładce osoba na wózku inwalidzkim może spokojnie przejechać obok osoby pieszej?
patrzę na te zdjęcia i jakoś mam wątpliwości...
co ma wójt woli do kładki?! przecież nie on to projektował. z resztą trasa przebiega tylko przez Wolę. dziwne te komentarze
Nie marudźcie, skorzystałam już nie raz i skraca mi to drogę, zwłaszcza kiedy wiadukt w remoncie i przejść nie można z Wygody do Woli i odwrotnie. Winda za chwilę byłaby zdemolowana przez okoliczne menelstwo.
A co ma do tego wola czy wójt to krajowa dyrekcja dróg i autostrad buduje a nie wojt.. on nic do tego nie ma...ale wam jak zwykle nic nie pasuje...nie wybudowali by to znowu lamenty ze zwierzątek budują kładki a dla ludzi nie...wybudowali to też lamenty bo na co to komu itd..
Skromny tunelik pod autostradą byłby tańszy, wygodniejszy i niewątpliwie bardziej estetyczny.
A jednak Wola Krzysztoporska stała się sławna dzięki kładce. Czytaj: https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/monstrualna-kladka-nad-a1-zyskala-rozglos
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!