jak zwykle megalomania we Woli...nic mnie już nie zdziwi w tej gminie
W Polsce czy zrobią tak czy siak zawsze będzie źle. Tylko marudzenie i wytykanie..kładka bardzo przydatna,solidna - swobodnie będzie można poruszać się(ułatwienie dla okolicznych mieszkańców). Stara służyła kilkadziesiąt lat.
wczoraj w głównym wydaniu wiadomości Polsatu się nabijali ...budowla dziwoląg, przecież taki wiadukt jak dla zwierząt czy tunel byłby tańszy i wygodniejszy jednak ktoś miał rozmach, jak dawniej dzieci chodziły do szkoły z Wygody albo chodziło sie nad staw w lesie jeżowskim to miało to sens a teraz masakra
A jednak Wola Krzysztoporska stała się sławna dzięki kładce. Czytaj: https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/monstrualna-kladka-nad-a1-zyskala-rozglos
Skromny tunelik pod autostradą byłby tańszy, wygodniejszy i niewątpliwie bardziej estetyczny.
A co ma do tego wola czy wójt to krajowa dyrekcja dróg i autostrad buduje a nie wojt.. on nic do tego nie ma...ale wam jak zwykle nic nie pasuje...nie wybudowali by to znowu lamenty ze zwierzątek budują kładki a dla ludzi nie...wybudowali to też lamenty bo na co to komu itd..
Nie marudźcie, skorzystałam już nie raz i skraca mi to drogę, zwłaszcza kiedy wiadukt w remoncie i przejść nie można z Wygody do Woli i odwrotnie. Winda za chwilę byłaby zdemolowana przez okoliczne menelstwo.
co ma wójt woli do kładki?! przecież nie on to projektował. z resztą trasa przebiega tylko przez Wolę. dziwne te komentarze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!