motocyklista PTB - sprawa prosta jeśli ktoś zaprasza media to wie, że news się ukaże. Są instytucje, organizacje, firmy, które robią imprezę nie informując mediów lub tylko te niektóre a potem się dziwią: no znowu nie było? Jeśli ktoś w Piotrkowie zorganizuje imprezę i zawiadomi media to na pewno jakieś newsy się pojawią. A z tego co widzę i czytam epiotrkow.pl choć bazuje na informacjach z Piotrkowa i powiatu ma charakter regionalny.
To może Panowie sami spróbujcie zorganizować rozpoczęcie sezonu w Piotrkowie. Rozpoczęcie organizują prywatni ludzie z którymi zawsze można się skontaktowac i im pomóc. Nikt nie zrobi dużej imprezy bez zaplecza w postaci odpowiedniej ilości osób i w miare sporego budżetu. Zamiast korzystac i cieszyć się przynajmniej tym kameralnym rozpoczęciem jakie jest to lepiej narzekać. Chce sie powiedzieć jakie miasto tacy mieszkańcy i komentatorzy na tej stronie. Ja proponuje aby zakończnie było zamknięte tylko dla grona osób organizujących je, bo po waszych wpisać szkoda nawet próbować robić coś większego.
No to mam przerąbane. W mojej dzielnicy mieszka dwóch takich. Jeżdżą bez tłumików. W dodatku dokładnie na przeciw mojej chałupy wypada zmiana biegu...
A Ty ~motocyklista PTB przespałeś całą sobotę, czy co? Jakie miasto, taka impreza. W PT "po kościele" jeździsz jak w niedzielę - parada przecież była i to dzień wcześniej niż w Bełchatowie.
A to w Piotrkowie było rozpoczęcie sezonu? Gdybym widział sam bym przyjechał swoim motorkiem
To już przegięcie.. jaki portal takie miasto i odwrotnie. Czy to jest ebełchatów ? Dlaczego nikt nie napisał na temat marnego rozpoczęcia sezonu w piotrkowie ? A kolejne pytanie to takie dlaczego w Bełchatowie, Opocznie, Tomaszowie ktoś potrafi zorganizować imprezę z prawdziwego zdarzenia a w tej dziurze nic ?? B E Z N A D Z I E J A To miasto .. i reszta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!