Z tego wynika, że wynajęcie przychodni (za przypuszczam nie małe pieniądze) jest bardziej ekonomiczne niż prowadzenie w budynku, gdzie nie ma opłat. Miasto zamiast kupowania choinki powinno wyremontować budynek na przychodnię, zrobić coś pożytecznego dla ludzi !!!!!
Koszt wynajecia+media z gabinetów na Wyzwolenia będzie niższy niż koszty mediów na Dmowskiego?
Może wreszcie panie w rejestracji zaczną dbać o pacjentów bo też głęboki socjalizm
Przecież ten budynek to czysty PRL syf kiła i ubóstwo . Najwyższa pora na zmiany
Słuchałem wywiadu w radio wiceprezydenta mówił że to powiat odpowiada za służbę zdrowia , zapomniał tylko dodać że miasto też jest powiatem grodzkim, a domaga się zapewnienia opieki od powiatu ziemskiego czyli epików. Przecież epi nie bedzie inwestował w miasto powiat grodzki k skoro mają swoje gminy
Prezydent mówił dzisiaj w radio, że budynek przychodni na Dmowskiego jest wynajmowany za darmo Szpitalowi a Władze Powiatu przenoszą poradnię medycyny pracy, neuroloiczną, okulistyczną i laryngologiczną do budynku na ul. Wyzwolenia! Ile bedzie wynosił koszt wynajęcia?
Te wszystkie przychodnie powinni przenieść do budynku w którym urzęduje Prezydent Miasta Piotrkowa Tryb. Przy tej okazji mogliby się leczyć co niektórzy "decydenci" Służba Zdrowia w Piotrkowie Tryb. jest CHORA, i należy ją natychmiast uzdrowić. Według mnie szykuje się NIEZŁY PRZEKRĘT. Czas POkaże czy miałem rację.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!