Wpuszczą, bo strażaka nie podrobisz.
Po pierwsze mundur, po drugie przyjedzie prawdziwym wozem strażackim, po trzecie przedstawi się stopniem i nazwiskiem, a po czwarte faktycznie zadba o Wasze bezpieczeństwo i grosza za to nie będzie chciał ;]
Miśki,dyskutujcie dłużej!
Starsi mieszkańcy,po takich apelach,że kursują fałszywi kominiarze,gazownicy,lekarze,"telefoniczni wnuczkowie"itp..
wpuszczą do mieszkania prawdziwego strażaka..?!Wątpię.
Zdziwił byś się co teraz ludzie studiują na uniwersytetach trzeciego wieku.
zwłaszcza jak ma 70 czy 80 lat i internet w domu.
raz w roku lub dwa ktoś płaci firmą kominiarskim za kontrole przewodów wentylacyjnych i zawsze super wszystko jest sprawne ;) a może zobligować tych panów do pomiarów (bez udziału zapalonej zapałki )?
Nie kłuccie się już, wszystkie informacje i porady znajdziecie na stronie : http://www.strazpiotrkow.pl/
Jeżeli ktoś na prawdę chce zadbac o swoje bezpieczeństwo, może odwiedzic tą stronę i sobie poczytac lub zadzwonic do KM PSP.
Akurat tak się składa, że miałem możliwość być przed jedną z piotrkowskich szkół podstawowych i pytałem dzieci czy wiedzą co to za numer: (0-44) 647-39-19? Wiesz być może dzieci z podstawówki są według Ciebie mniej inteligentne niż te z przedszkola bo żadne nie wiedziało, że to numer do PSP. Podejrzewam, że zapytałbym Twoich znajomych czy rodzinę i też by nie wiedzieli. Czyli mógłbym podejrzewać, ze są mniej inteligentni niż dzieci z przedszkola. Jeżeli już się wypowiadasz to proponowałbym Ci cofnąć się do przedszkola do zerówki bo zdanie w stylu:
nie ma logicznie najmniejszego sensu. Więc może najpierw pogrzeb w słowniku poprawnej polszczyzny zanim zaczniesz grzebać tutaj. Pozdrawiam.
http://www.strazpiotrkow.pl/ - jak ktoś chce więcej informacji.
Aman ty inteligentny jesteś dziecko w przedszkolu wie jaki nr jest do PSP , nie wpisuj tych wypocin załatw sobie etat u kominiarza byłbys najleprzy w grzebaniu w "kominie"
Bardzo dobrze, tylko żeby trochę nagłaśniać ten numer zwłaszcza przed okresem zimowym. Może to uratowałoby kilka istnień ludzkich. Najbardziej to szkoda mi tej dziewczynki 13 lat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!