metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lemurrollo ~lemurrollo (Gość)25.10.2013 19:08

Nasza miejscowa sitwa zrobi wszystko żeby jechać bezkolizyjnie w stronę urzędu miasta...Żeby się ludzie nie pchali jak świnie.
Ja mam dla tych co się tak martwią skrzyżowaniem Polnej z Armii Krajowej projekt żeby "spływali" jak królowa Bona Strawą w stronę urzędu..."Szambo do szamba"...

10

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)25.10.2013 19:58

"broda" napisał(a):
A może w Armii Krajowej postawić nakazy jazdy na wprost i w prawo a po środku pas zieleni.

Uważaj co piszesz, bo to naprawdę niezły pomysł.Nareszcie ul. Polna nie była by takim "klinem" na mapie naszego miasta. Może w końcu zlikwidowano by ten krowi placek.

10

xx ~xx (Gość)25.10.2013 21:18

Panie Żak według zasady, że jak są dziury to najlepiej postawić znak ograniczenia prędkości do 20km/h a nie je załatać. Teraz będą większe korki ale kogo to obchodzi. Z Kościelnej i Polnej do Kauflandu tylko Kostromską. Ale to chore.

10

xx ~xx (Gość)25.10.2013 21:26

Ja bym jeszcze wycofał z Wysokiej MZKi i przeniósł je na Łódzką. Kto puszcza komunikację miejską takimi wąskimi osiedlowymi ulicami. Chyba nie po to odremontowano ulicę Łódzką, żeby nią tylko jeździł pan prezydent.

01

D&D ~D&D (Gość)25.10.2013 23:22

Jaja se chyba robią? Zamiast ronda na wojska i polnej dać tu to mini rondo!

01

ares1 ~ares1 (Gość)26.10.2013 10:34

Tylko głąb nie umiał się zachować na tym skrzyżowaniu i tylko jemu podobny będzie uważał to za prawidłowe rozwiązanie!Niestety :(((

20

martens ~martens (Gość)26.10.2013 12:28

"ares1" napisał(a):
Tylko głąb nie umiał się zachować na tym skrzyżowaniu i tylko jemu podobny będzie uważał to za prawidłowe rozwiązanie!Niestety :(((

Trafne stwierdzenie Ares.

20

broda ~broda (Gość)07.01.2014 14:44

I cóż się zmieniło po tych 3 miesiącach? Mimo nakazu jazdy w prawo, zdarzają się kierowcy jadący na wprost lub w lewo, przejeżdżając przez miejsce wydzielone. Co nowa organizacja zmieniła? Stworzono większe zagrożenie, bo wariatów łamiących przepisy nie brakuje.

20

ares1 ~ares1 (Gość)07.01.2014 14:47

"broda" napisał(a):
I cóż się zmieniło po tych 3 miesiącach?

Jak to co?Korki na dwóch skrzyżowaniach bo jakiś matoł nie umiał jezdzić i zrobili co zrobili!

20

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.01.2014 18:33

"ares1" napisał(a):
Jak to co?Korki na dwóch skrzyżowaniach bo jakiś matoł nie umiał jezdzić i zrobili co zrobili!

Racja. 20 grudnia po godz. 13 korek na ul. Słowackiego w kierunku centrum sięgał od skrzyżowania z Al. Armii Krajowej do przystanku przy UJK.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat