Jeśli "oboje" to znaczy że jedną z osób była kobieta .Z dalszej treści wynika że tir prowadziła kobieta ?.
Bo to Srodków jest, i nikt tu nie myśli, co to za rondo jak się nie da wjechać na drugi pas, pozatym ledwo je zbudowano a już są koleiny, i muldy poprosu dramat.
Mnie od początku zastanawia, czemu projekt przebudowy nie zakładał powiększenia tego ronda? Miejsca jest przeciez pod dostatkiem i zmiesciloby się tam duże rondo, tym bardziej że jest to skrzyżowanie aż 5 ulic... w czasie dużego natężenia, rondo nie jest w stanie "przerobić" ruchu i niektórzy kierowcy wymuszają tam pierwszeństwo, żeby móc przejechać.
mnie by tir w tym samym miejscu dokładnie też puknął jak tą "kijankę", za małe to rondo, czy żle zaprojektowane .....
Kolejny "zawodowy kierowca" w ciężarówce, zapartzony w smartfona albo oglądający film. Mówiąc krotko: kolejny bezmózgowiec.
to rondo jest bezkolizyjne tylko ludzie nie umia jezdzic sam miałem tam kolizje bo jezdza po ciągłych a później się dziwia czyja wina
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!