Teraz chociaż nie trzeba biletu kupować w strefie płatnego parkowania bo jak auto przykryje biała pierzynka to strażnicy sobie mogą...pomarzyć o wypisaniu mandatu:-P
http://www.strazmiejska.krakow.pl/smmk/dziennik-polski/2588-jak-snieg-utrudnia-zycie-kontrolerom-strefy.html
Żakuu Ja bym wam 50.000 zł KARY WPIER....!!
ZIOMALOM TWOIM również za słabe odśniezanie Miasta Piotrkowa.
A ja muszę przyznać, że drogi w naszym mieście nie wyglądają najgorzej. Ciągle pada, a przejechać się da. W poprzednich latach było dużo gorzej. Takie są moje odczucia.
Parkingi i grogi osiedlowe - raczej tragedia.
A jezdnie w naszym mieście, jak pięknie odśnieżone, cudo. Fotki rozesłać po całej Polsce. Jest się czym pochwalić. Nareszcie.
Skoro staż miejska nakłada mandaty za korzystanie z tych miejsc - to i powinna nakładać mandaty za ich nieodśnieżenie. Właściciel posesji, z to, że nie ma odśnieżone do osi jezdni dostaje mandat. Więc właściciel miejsca parkingowego - miasto - powinno zostać ukarane 500złotowym mandatem za nieodśnieżanie przed swoją posesją. Oczywiście 500zł razy ilość miejsc parkingowych, na których zalega śnieg.
Według informacji od znajomego synoptyka z Piotrkowa Tryb, do końca tygodnia nie ma mowy o stopnieniu śniegu. Coś wspominał że możliwe będzie ocieplenie w przyszłym tygodniu i to gwałtowne. Według niego temperatury mogą podskoczyć nawet do +6 stopni. Czym to grozi? Sami się domyślcie.
Jak to ? płatny parking nieodśnieżony ? To nie powinniśmy płacić im haraczu, no bo za co ?
W naszym mieście zawsze jest problem ze śniegiem. Bełchatów czyściutki, odśnieżony, a jak wjeżdża się do nas to płakać się chce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!