Hmm pomagają ale nie zapomnijcie ludziska że auto nie może być grzanę pod blokiem ponieważ to zanieczyszcza środowiską. Sadze że inteligencja strazników może powodować że pomogą odpalić a potem wlepią mandat jak auto będzie się grzało pod blokiem PZDR
Tylko dlaczego odpalając komuś auto blokują całą ulicę jak to było wczoraj na ulicy szkolnej około godziny 13. Panowie strażnicy odpalają auto na kogutach nie śpiesząc się a osiem samochodów stoi w korku bo nie można przejechać.
Hmm pomagają ale nie zapomnijcie ludziska że auto nie może być grzanę pod blokiem ponieważ to zanieczyszcza środowiską.
co z tego? i tak najwieksze zniszczenia środowiska powodują korporacje. i chcesz mi powiedziec że miliony lat udeerzeń przez meteoryty, kosmiczne promieniowanie , zmieniające się pola magnetyczne , tsunami , tresienia ziemi, erupcje wulkanów a biedna planeta nie poradzi sobie z odobiną gazu, czy plastikiową torebką? pytanie retoryczne.
olac środowisko , póki człowiek żyje na ziemi , zawsze bedzie syf.
Przecież byli w akcji.
Przyjmowane są... i na tym koniec ;)
Suuper. jacy to dobrzy ludzie ta straż miejska ! Aż miło czytać o nich. Tylko czy mieszkańców Piotrkowa stać na ten LUKSUS??? Myślę że taniej kupić nowy akumulator i nie będzie problemu z odpalaniem.A PANOWIE Strażnicy może zainteresują się Meliniarzami z KAUFLANDU bo strach tam robić zakupy.
chyba w szoku bojowym :)
To fakt, smród od nich niesamowity. Potrafią zaczepiać o złotówkę, ale gdy powiesz że nie masz, to proszą o kupno coś do jedzenia (darmowa zakąska?).
Jeśli moje podatki mają być przeznaczane na takie rzeczy to ja dziękuję.
Następny raz należy powtórzyć to samo - straż miejska pracuje na poprawę PR, lęka się likwidacji.
A jak tam statystyka dot. przeganiania przekupek z pietruszką?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!