metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lesina23 Lesina23ranga27.01.2014 10:58

Hmm pomagają ale nie zapomnijcie ludziska że auto nie może być grzanę pod blokiem ponieważ to zanieczyszcza środowiską. Sadze że inteligencja strazników może powodować że pomogą odpalić a potem wlepią mandat jak auto będzie się grzało pod blokiem PZDR

00

poirytowany ~poirytowany (Gość)27.01.2014 11:07

Tylko dlaczego odpalając komuś auto blokują całą ulicę jak to było wczoraj na ulicy szkolnej około godziny 13. Panowie strażnicy odpalają auto na kogutach nie śpiesząc się a osiem samochodów stoi w korku bo nie można przejechać.

00

ew ~ew (Gość)27.01.2014 11:55

"Lesina23" napisał(a):

Hmm pomagają ale nie zapomnijcie ludziska że auto nie może być grzanę pod blokiem ponieważ to zanieczyszcza środowiską.
co z tego? i tak najwieksze zniszczenia środowiska powodują korporacje. i chcesz mi powiedziec że miliony lat udeerzeń przez meteoryty, kosmiczne promieniowanie , zmieniające się pola magnetyczne , tsunami , tresienia ziemi, erupcje wulkanów a biedna planeta nie poradzi sobie z odobiną gazu, czy plastikiową torebką? pytanie retoryczne.
olac środowisko , póki człowiek żyje na ziemi , zawsze bedzie syf.

00

broda ~broda (Gość)27.01.2014 12:10

"poirytowany" napisał(a):
Panowie strażnicy odpalają auto na kogutach nie śpiesząc się...

Przecież byli w akcji.

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)27.01.2014 12:13

Cytuję:
Przypomnijmy, że wszelkiego rodzaju prośby o interwencje i zgłoszenia do straży miejskiej przyjmowane są pod numerem alarmowym 986.

Przyjmowane są... i na tym koniec ;)

10

Podatnik ~Podatnik (Gość)27.01.2014 12:15

Suuper. jacy to dobrzy ludzie ta straż miejska ! Aż miło czytać o nich. Tylko czy mieszkańców Piotrkowa stać na ten LUKSUS??? Myślę że taniej kupić nowy akumulator i nie będzie problemu z odpalaniem.A PANOWIE Strażnicy może zainteresują się Meliniarzami z KAUFLANDU bo strach tam robić zakupy.

20

poirytowany ~poirytowany (Gość)27.01.2014 12:51

"broda" napisał(a):
Przecież byli w akcji.

chyba w szoku bojowym :)

10

PT ~PT (Gość)27.01.2014 13:30

"Podatnik" napisał(a):
PANOWIE Strażnicy może zainteresują się Meliniarzami z KAUFLANDU

To fakt, smród od nich niesamowity. Potrafią zaczepiać o złotówkę, ale gdy powiesz że nie masz, to proszą o kupno coś do jedzenia (darmowa zakąska?).

20

podatnik ~podatnik (Gość)27.01.2014 16:54

Jeśli moje podatki mają być przeznaczane na takie rzeczy to ja dziękuję.

20

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)27.01.2014 18:38

Następny raz należy powtórzyć to samo - straż miejska pracuje na poprawę PR, lęka się likwidacji.
A jak tam statystyka dot. przeganiania przekupek z pietruszką?

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat