Ten portal pisze o działaniach, to chyba logiczne, bo od tego tu jest. A każde działanie, my mieszkańcy, możemy skrytykować, możemy ocenić pozytywnie lub negatywnie. W przypadku obecnej władzy więcej oceny jest negatywnej i nie ma co się dziwić ;)
Szkoda tylko, że nie przełoży się to na wyniki w najbliższych wyborach..
Nie zrozumcie mnie zle. Podoba mi sie zmiana w okolicy dworca -> na zdjeciach wyglada to OK, na zywo zobacze dopiero za kilka dni. Wiem, ze wiele zrobiono itd. Ale uwazam, ze w dzisiejszych czasach wydajac kupe siana nalezy pamietac rowniez o zieleni.
Co ciekawe w okolicy dworca mamy latarnie jak na starym miescie, ktore mialy byc tylko w obrebie starowki :) Takie bylo oficjalne tlumaczenie kul postawionych przed Chrobrym.
Bo my w niedziele mamy kaca i siedzimy w domu! A Luca i Janusz za rączkę idą głosować...
remont 6,5 mln., ale ile miasto będzie musiało rocznie wydać na czyszczenie "tego" (nie wiem jak to określić)... betonowej części miasta
Fatalnie zaprojektowana ulica. Przystanki dla mzk z ktorych korzysta kilka osob, a kilka razy więcej osób w ścisku musi czekać przy Grota Roweckiego.Brawo dla radnych powiatu i starosty, że tak dbają o swoich i nie potrafią zawalczyć z miastem o przystanki, a dla miasta za super projekt ulicy i chodników przy dworcach.
WAM to kur.. nic nie pasuje mogli wysypac szlakuwke i tak zostawic buraki
Dla porównania Tomaszów Mazowiecki: http://www.epiotrkow.pl/news/13-tysiecy-roslin-w-centrum,18318
A u nas co? 13000 ziarenek trawy wysiano...
Tym którym się nie podoba wygląd po remoncie proponuje nie jeździć po nowej ulicy i zgłosić markę auta kolor i numery rejestracyjne na straż miejska ze w razie wjechania na nią wlepią mandat za wjeżdżanie na znienawidzona ulice. Pomyślcie trochę miało tak być i jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!