metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga01.12.2012 19:33

"P51" napisał(a):
Poza tym dzieci leżą wśród swoich mniejszych lub większych kolegów, a nie np. obok zalatującego moczem dziadka, który całą noc będzie chrapał lub mamrotał od rzeczy...Chciałbyś swoje dziecko w jednym nieszczęściu jakim jest pobyt w szpitalu narazić jeszcze na takie inne nieprzyjemności?

A to na Rakowskiej nie ma już oddziału pediatrycznego?

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)01.12.2012 21:16

"P51" napisał(a):
Chodzi o innej wielkości i parametrów technicznych sprzęt anestezjologiczny, wielkość dawek ( opakowanie) stosowanych leków i tego typu różnice.Poza tym dzieci leżą wśród swoich mniejszych lub większych kolegów, a nie np. obok zalatującego moczem dziadka, który całą noc będzie chrapał lub mamrotał od rzeczy...

Wiem, w czym rzecz. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w szpitalu był sprzęt dostosowany do dzieci i taki dla dorosłych. Leki w różnych dawkach zakupić to tym bardziej nie jest problem. Sal w szpitalu też jest sporo, więc dzieci mogą leżeć w osobnych. Nie można takimi argumentami usprawiedliwiać tego, bo w wielu przypadkach czas dojazdu do Bełchatowa może okazać się zbyt długi, by uratować życie. Poza tym, czy aż tak bardzo spadła ranga Piotrkowa, że mieszkańców trzeba do szpitali w mniejszych miastach wozić? Nie podoba mi się taka organizacja.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.12.2012 21:17

00

lex ~lex (Gość)01.12.2012 21:56

w naszym super szpitalu nie ma anestezjologów dziecięcych, ot co...

00

zet ~zet (Gość)01.12.2012 21:58

"F2q" napisał(a):
Tytuł brzmi,jakby ten sami kierowca znowu potrącił 13 latka. Uwziął się czy jak?

dokladnie

00

Judasz ~Judasz (Gość)01.12.2012 22:30

Tego samego ciągle potrącają? Czy jest jakaś tendencja na 13 latków?

00

Judasz ~Judasz (Gość)01.12.2012 22:32

"Witowianin" napisał(a):
i walną chlopaka

To ilu ich będzie go waliło?

00

litości ~litości (Gość)01.12.2012 23:21

Mając 13 lat nie wychodziłem z domu i teraz mogę do Was napisać

00

ech ~ech (Gość)02.12.2012 06:35

"lex" napisał(a):

W naszym szpitalu nie ma chirurgii dziecięcej-dzieci są odwożone do Bełchatowa lub Łodzi.Jeśli chodzi o anestezjologów to zapewne są.Mój synek ( 8 lat ) miał w listopadzie usuwane migdałki w znieczuleniu ogólnym w szpitalu na Rakowskiej ,więc musiał być anestezjolog.

00

adkaaaa ~adkaaaa (Gość)03.12.2012 15:46

Dobrze z zyje i to jest najważniejsze ;)
Wariacie trzymaj sie ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat