Prawdopodobnie wiekszosc kierowców EPI ?wyrosła? ze szkół jazdy EP , wiec jakby wszyscy mamy ta sama krew :D
EPI to powinien miec zakaz zamieszkiwania i pracy w miescie.Krusy placita ale w miescie chceta pracowac? To placic jeden z drugim zus
W Piotrkowie to bez znaczenia. Piotrków to wieś, którą przejeżdżasz z węzła bełchatowskiego do Wierzej w czasie do 1 minuty. Fajnie jak EP wjeżdża do Łodzi a tu tramwaj ... hihihi.
Jestem kierowcą z bez mała 20 letnim doświadczeniem na drodze, więc chyba mogę coś powiedzieć o sobie.
Mianowicie w swojej karierze pracowałem jako przedstawiciel handlowy i za kółkiem po Europie od Krymu do Barcelony robiło się nawet 2 tys km dziennie.
Teraz wyprowadziłem się z Piotrkowa na wieś i tablicę zmieniłem z EP na EPI.. od paru lat osiadłem na miejscu i...
i jeżdżę tylko do Piotrkowa, w porywach wiatru do Łodzi.
I widzę jak moje umiejętności lecą na łeb na szyję. Tzn po 2 dniach za kółkiem wracam do "formy" ale na codzień..
istna tragedia w porównaniu do tego jak jeździłem jeszcze 5 lat temu
Z jazdą samochodem to nie tak jak z rowerem. liczy się cały czas praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka ćwiczona codziennie. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak by wyglądał styl mojej jazdy gdybym 6 miesięcy nie siedział za kółkiem. A według mnie to najgorsi kierowcy to ci z ERA i EOP :P po prostu im dalej od miasta i jego skrzyżowań tym gorzej.
Ja pochodzę z innego miasta mieszkam w Piotrkowie od 2 lat. Moja opinia jak i moich znajomych jest taka piotrkowianie mają bardzo cham.... podejscie. Nikt cię nie wposci jak chcesz zmienić pas nie działa zasada ze masz tablicę z odległego regionu i możesz nie znać dokładnie miasta. A klakson to co chwila słychać jak jeszcze zielone się nie zapali to trąbią żebyś nie zapomniał. Wieczna pogon. Za czym w tak małym mieście to nie Warszawa. Poruszając się po Łodzi myślałem że to najgorsze miasto pod względem zachowań kierowców. Ale w piotrkowskim wordzie chyba nie ma przekazywanych informacji na temat kultury jazdy samochodem. Pozdrawiam serdecznie
W Piotrkowie gorzej niż na wsi trawniki poniszczone, parkingi to wiecznie EP poparkowane na dwóch miejscach najlepiej to by do sklepów powjezdzali. Spieszą się wiecznie wymuszenia a żeby przeprosić to obraża majestatu. Twierdza ze pochodzą z królewskiego miasta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!