metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_gośćpt ~gość_gośćpt (Gość)16.10.2020 22:40

No tak są godziny dla seniorów to skoro oni tacy zagrożeni to może od 60+ niech regularnie przechodzą badania czy są wstanie w bezpieczny sposób prowadzić coś co nie jest balkonikiem bo jak dla mnie Ci ludzie praktycznie niczym się nie różnią od zabójców na drogach jeżdżących po używkach alkohol itd... Już chyba czas aby ktoś się tym zainteresował nim następnym razem dojdzie do tragedii... Oby nie musiało

11

gość_jonson ~gość_jonson (Gość)17.10.2020 09:05

Ja szanuję seniorów ale jak widać oni nie szanują mnie, gdyby po chodniku szła rodzina z małymi dziećmi i dziadek 82 letni ich zabił, co by napisali na nagrobku... zginęli bo senior zasłabł...

11

gość_wnuczek ~gość_wnuczek (Gość)17.10.2020 12:33

Dziadku jesteś wielki!

01

qwa ~qwa (Gość)17.10.2020 16:09

Auto do kasacji jak widać :)
Poza tym nie narzekajcie na starszych bo w każdym wieku można zasłabnąć, mieć zawał, nawet jak lekarz ci mówi że jesteśmy zdrowi jak koń.

01

gość_robert ~gość_robert (Gość)16.10.2020 16:04

Nie wiesz nie komentuj.Człowiek zasłabł,to może zdarzyć się każdemu

73

gość_pt83 ~gość_pt83 (Gość)17.10.2020 20:14

Ludzie zrozumcie prostote tego co się stało zasłabnąć może każdy to prawda tylko że człowiek w wieku 82 lat ma wg większe szanse niż 30 latek. Godziny dla seniorów są z jakiegoś powodu. Niech każdy kto ma 60+ co dwa lata przechodzi badania okresowe

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat