Ludzie zrozumcie prostote tego co się stało zasłabnąć może każdy to prawda tylko że człowiek w wieku 82 lat ma wg większe szanse niż 30 latek. Godziny dla seniorów są z jakiegoś powodu. Niech każdy kto ma 60+ co dwa lata przechodzi badania okresowe
Nie wiesz nie komentuj.Człowiek zasłabł,to może zdarzyć się każdemu
Auto do kasacji jak widać :)
Poza tym nie narzekajcie na starszych bo w każdym wieku można zasłabnąć, mieć zawał, nawet jak lekarz ci mówi że jesteśmy zdrowi jak koń.
Ja szanuję seniorów ale jak widać oni nie szanują mnie, gdyby po chodniku szła rodzina z małymi dziećmi i dziadek 82 letni ich zabił, co by napisali na nagrobku... zginęli bo senior zasłabł...
No tak są godziny dla seniorów to skoro oni tacy zagrożeni to może od 60+ niech regularnie przechodzą badania czy są wstanie w bezpieczny sposób prowadzić coś co nie jest balkonikiem bo jak dla mnie Ci ludzie praktycznie niczym się nie różnią od zabójców na drogach jeżdżących po używkach alkohol itd... Już chyba czas aby ktoś się tym zainteresował nim następnym razem dojdzie do tragedii... Oby nie musiało
Wiek, zła pogoda, może zasłabł. Ostatni dzwonek kolego, to oddać prawko dzieciom i niech je odniosą do wydziału komunikacji. Całe szczęście że osobom postronnym nic się nie stało.
No proszę Was 82 lata ,nie obrażając ludzi starszych oczywiście .Tacy nie powinni prowadzić !
Teraz będzie ,,jazda ,, po nim ,że spieszył się na godziny seniora itp. ale prawda jest taka ,że osoby wiekowe mają już nie ten refleks ,już pomijam fakt,że z racji wieku uważają ,że mają pierwszeństwo :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!