metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ieszokierowca ~ieszokierowca (Gość)22.07.2014 17:50

I tak jest ,że na pasach jeszcze więcej ginie pieszych. Duża grupa kierowców nigdy nie powinna dostać prawa jazdy , to potencjalni bandyci.

72

homera ~homera (Gość)22.07.2014 19:37

Szczególnie jak nie wiecie to zachowajcie powagę. Akurat jeśli auto jedzie szybko to szybko się rozpędza. Auto a raczej kierowca powinien wiedzieć że przed przejściem należy zahamować nawet jeśli ktoś jest 2 m za. To jest logika że ścigać się w nocy należy lekko zwolnić przy przejściu. Idoli zwalacoe na biedna pieszą. Ludzie bez sumienia

63

Amor ~Amor (Gość)22.07.2014 23:39

hey ludzie może najpierw nabierzcie trochę rozsądku?..
inaczej z Wami się nie da?
Zwyczajna kobieta- dzieciata, mężatka - jak Wasze Matki. To, ze była po 24 to nie znaczy ze dawała d..y? a moze wraca ze spaceru? ze przyjęcia urodzinowego jej syna? ciekawe czy wy nie przechodzicie 2 m obok pasów bo sklep jest własnie tyle oddalony a bez sensu jest isc na przejscie a potem sie wracać. To wina kierowcy a nie jej, to on ja potrącił, a nie ona jego. To normalne jechać jak wariat w nocy kiedy to wiadomoe ze za skrętem tuż obok przejścia mogą iśc ludzie? Dla innych pewnie nie, bo po 24 to wszyscy śpią wiec moge "zaszaleć" to zaszalałeś! do końca życia :)nie oceniajcie jak nie znacie sytuacji - tyle do Was.

63

misia ~misia (Gość)23.07.2014 12:04

co wy piszecie to była normalna kobita pracujaca straciła syna rok temu szła do sklepu z psem lezy w ciezkim stanie w szpitalu po operacji i walczy o zycie szła na pasach tak ja walnał ze z butow wyskoczyła nie jechał 70 na godzine tylko 100 wybiło ja za pasy nie wiecie to sie nie odzywajcie !!... i przestancie tak pisac kazdy z was ma mame i jakbyscie sie czuli jakby ktos tak wypisywał o waszej mamie zastanówcie sie a jezeli chcecie pisac bzdury nie czytajcie tego wgl !!!

61

anonin ~anonin (Gość)23.07.2014 12:05

przezyla ta kobieta ?

10

Tyśka ~Tyśka (Gość)23.07.2014 18:19

To on odpowie za to bo jechał ponad 200/h i jechał dwukrotnie jak wariat, więc dlaczego piszecie takie bzudry, najpierw pomyślcie 3 razy a potem piszcie !!

03

Pietrek Pietrekranga23.07.2014 18:22

"zyta" napisał(a):
Do Pietrek

Sluchaj patolu. Po to jest przejscie dla pieszych zeby przechodzic. Jak przelazila za pasami to wylacznie jej wina. I artykuł powinien brzmieć tak

Cytuję:
Piesza wtargneła na jezdnie. Potrącił ja kierowca audi.
2-letni kierowca audi 80 jechał prawidłowo i kilka metrów za przejściem dla pieszych potrącił 41-letnią piotrkowiankę Ktora przechodzic przez ulice w miejscu nieprzeznaczonym i nie zachowala szczegolnej ostroznosci.

Tyle w temacie

"misia" napisał(a):
tak ja walnał ze z butow wyskoczyła nie jechał 70 na godzine tylko 100 wybiło ja za pasy nie wiecie to sie nie odzywajcie

A ty ile wiesz jechalas z tym facetem ze wiesz ile jechal?? Moze osiagnal predkosc dzwieku albo swiatla.

22

Znawczyni ~Znawczyni (Gość)23.07.2014 18:40

Ludzie... Chłopak siedzi w domu i jest załamany. Obydwoje popełnili błąd.Kobieta dlatego ,że nie przechodziła po pasach tylko za nimi.Ten chłopak jechał za szybko.Przyznajcie sie kto z Was nie jeździ szybciej późno w nocy?.To mógł być każdy z Nas a wypadek można spowodować w sekunde.Taka jest prawda ,że siedzicie tylko i wybieracie strony kto jest winny a kto nie. Zarówno tej kobiecie jak i temu chłopakowi należą się współczucia.

30

Aman Amanranga23.07.2014 18:47

"Znawczyni" napisał(a):
Przyznajcie sie kto z Was nie jeździ szybciej późno w nocy

Ja nie jeżdżę szybciej późno w nocy ale widziałem jak np. po Słowackiego młodzież urządzała sobie wyścigi, kto szybciej pokona trasę: stacja, Europa, stacja. W nocy jeżdżę woniej i uważniej bo jakiś szaleniec może wyskoczyć z bocznej ulicy pomimo tego, że ma czerwone światło.

10

Róża ~Róża (Gość)23.07.2014 19:49

Ludzie ogarnijcie się z durnymi komentarzami typu "bez sensu jest isc na przejscie, a potem wracac"- Amor - (To Ty nie oceniaj sytuacji jeżeli nawet nie wiesz jak było naprawdę, po to są pasy, aby przechodzic przez nie, a nie tak jak sie zachce po jezdni. Jeżeli nie wiecie to się nie wypowiadajcie, że szła ta kobieta po pasach, w artykule jest jasno napisane, że została potrącona za pasami a nie na pasach a to zasadnicza różnica. Kierowca nie jechał na pewno 200 km/h jak to napisała Tyśka jechałaś z nim, że wiesz ile jechał? Tam by sie nawet tyle nie rozpędził za krótki odcinek, to Ty pomyśl 3 razy zanim coś napiszesz. Takie komentarze w tym momencie są zbędne. Fakt szkoda kobiety i jej rodziny, ale postawcie się też na miejscu tego chłopaka on też to przeżywa i to bardzo nie zrobił tego specjalnie. Przestańcie go osądzac bo od tego są organy specjalne.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat