jak moze byc wina hamalcow????????
to tylko wina kolesia mogl wczesniej ktos sprawdzic hamulce a poza tym mogl nie wsiadac za kierownice.
ciekawe czy jeszcze wsiadzie i znowu bedzie zabijal?
MIESZKANCY GASEK UWAZAJCIE JAK WYCHODZICIE NA ULICE CZY NIE JEDZIE WASZ SASIAD BEZ PRAWKA..!!!!!!!!
A ja mam wrażenie, że niektóre te komentarze są tylko po to żeby rozniecić dyskusję
co wy krzanita jakby to był reno to nie było by tych komentarzy a pozaty top gear mówili ze audi opel się zalicza do wiejskiego auta ja się ciesze bo mam opla i ciesze sie ze to wiejski wus a pozatym jak nik tego nie widział to niech nie piszom temu łebkowi poszły chamulce niemiał jak chamować tylko mukł skrzyniom chamować
nie chce 'krzacić' ale mam wrażenie,że niektóre komentarze piszą dzieci poniżej 10 roku życia ;D
Brawo dla moderatora forum, widzę, że kasowanie postów ma on we krwi i to chyba zależy od humoru tegoż "osobnika", bo nie przypominam sobie abym kogoś obraził swoim postem.
Jak to już ktoś kiedyś napisał "prawda boli"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!