Mnie bardziej interesuje, kiedy Solpark zacznie w mediach na czas informować, że ma nieczynne niektóre atrakcje. W sobotę wybrałam się z myślą o kąpieli na zewnętrznym basenie. Okazało się na miejscu, że od środy jest nieczynny! (SANEPID). Dodatkowo nieczynne od wielu tygodni jest jedno z jacuzzi, a także brodzik (z brodzika akurat ja nie zamierzałam korzystać, ale może inni). Obsługa odlicza niby 10% (w naszym przypadku było to 5 zł). śmiechu warte, biorąc pod uwagę, że plany i zabawa - zepsute, a człowiek już przyjechał te prawie 30 km... :-(((
Chyba nie jesteś z Piotrkowa Trybunalskiego, bo do Kleszczowa jest od nas 42 km.
Brodzik zapewne nieczynny jest od momentu mojej interwencji u Prezesa Kompleksu. Moja córka wpadła nogą pomiędzy plastikowe osłony zakrywające ujście wody która wylewa się poza brodzik. Były w nich braki lub były one połamane więc mała noga bez problemu wpadła pomiędzy nie. Całe "szczęście" skończyło się na wielkim płaczu, licznych rozcięciach naskórka, posiniaczonej małe nodze (siniaki utrzymywały się około 7 dni) i gigantycznym urazie małej i rodziców do Solparku.
Pozwij dziadów o odszkodowanie, może się czegoś nauczą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!