metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)07.05.2020 08:59

oddaję już swój głos na pana Ryszarda faktycznie gwiazda w tym urzędzie który niestety nie jest ciekawą instytucją Panie Ryszardzie pozdrawiam dużo zdrowia

100

~PT ~~PT (Gość)07.05.2020 10:19

Błędne pity, brak możliwości zalogowania na epit w celu sprawdzenia, nie możność uzyskania informacji telefonicznej. Urząd skarbowy zamknięty do odwołania - może urzędnicy wytłumaczą jak rozwiązać problem?

52

www ~www (Gość)07.05.2020 10:24

Niech zamkną na zawsze.

81

termit ~termit (Gość)07.05.2020 09:48

Mam dopłacić do PIT, kasa zamknięta, nigdy nie dokonałem przelewu przez internet, i nie mam zamiaru tego zrobić, bo to nie gwarantuje bezpieczeństwa!? No i dlaczego mam tracić czas na wyszukiwaniu konta na jakie mam wpłacić dopłatę!? Kasa nieczynna to Skarbówka powinna mnie przysłać info, jak wpłacić podatek PIT!? Nie dość, że nic nie robią, to jeszcze podwyżek żądają!?

42

gość ~gość (Gość)07.05.2020 18:28

Pan Rysio:) Najulubieńszy w skarbówce

40

A.piotrkowianka ~A.piotrkowianka (Gość)07.05.2020 19:31

To nie przypadek, że Twarzą US uczynili P. Rysia. Inne zdjęcie nie ociepliłoby tak wizerunku tejże. Empatii, serdeczności, uczynności i rozumienia kto tam jest dla kogo niech się inni uczą. Panie Rysiu! ZDROWIA i wszelkiej pomyślności! Oby dobro do Pana wracało.

20

gość ~gość (Gość)07.05.2020 21:21

Pan Rysio najlepszy ! :)

30

Janek sprzedawca fir ~Janek sprzedawca fir (Gość)07.05.2020 08:30

Na zdjęciu Pan Rysio. Najjaśniejsza z gwiazd naszego US. Pan który pomógł setką ludzi jak nie tysiącom. Nie zdziwiłbym się gdyby kiedyś dostał nominacje do złotej wierzy trybunalskiej czy jak tam to sie nazywa? Mówię poważnie. Koleś odwala kawał dobrej roboty!

102

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat