Czyli Góra Kamiensk w tym roku bedzie miała najwieksze straty,tym bardziej że ferie zimowe.....szkoda.Ale Białka czynna :)
Szkoda ze zimy w wigilię nie było , z jednej strony dobrze ze jej nie ma tylko żeby to się nie odbiło w kwietniu lub znowu na majówkę ;-)
Własnie lepiej jakby zima była juz od grudnia,bo znowu bedzie w wielkanoc snieg padał.
Jak w lutym dowali sniegu to do lipca będzie lezal :D
A co do Bialki to domyślam się,ze już sa tam tlumy-kiedys było super :)
A ja mam pytanie, na jakich podstawach taka prognoza ? Specjalistyczne mapki oraz obserwacje, sugerują zupełnie coś innego. Żeby się mieszkańcy nie zdziwili że zamiast -5 stopni, będzie -18... Pozdrawiam
Do wszystkich prawników w mieście.
Dajcie ogłoszenia, ze szukacie osób z urazami kończyn itp. oraz z wypadków samochodowych spowodowanych dzisiejszą i wczorajszą gołoledzią.
Niefrasobliwość jednostki odpowiedzialnej za posypanie piaskiem jezdni jest skandalem.
Nie dajcie im kwoty na walkę z zimą rozkraść na premie Wielkanocne. Złóżcie zbiorowe pozwy na dużą kwotę odszkodowania i niech się Chojniak martwi jakich kretynów do koryta przystawił.
Jeden z najlepszych portali z prognozą pogody na nasz kraj. Wysoka dokładność sprawdzania.
http://www.accuweather.com/pl/pl/piotrkow-trybunalski/274342/january-weather/274342
Gdzie ja mieszkam, żebym o godzinie 7.30 nie mogła wydostać się z mojej ulicy ani autem ani pieszo? Panie gospodarzu od siedmiu boleści, Chojniaku, minus dwa stopnie i deszczyk przerosły pana i pana "drużynę"? Po co trąbicie od listopada, że jesteście gotowi do zimy, skoro to nieprawda?
Mamy zimę ,ale tylko kalendarzową.Ślisko jest?- jest jest,a dozorcy jeszcze śpią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!