metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)26.11.2019 19:14

Sabina typowa spoleczniara z ciebie. I nie wiem skąd masz informacje ze Polonia skumala się z Łksem bo żadnej zgody nie ma i nie będzie a to że miasto jest małe i sie każdy zna to już co innego. Zamiast się cieszyć że taka inicjatywa i biedne dzieciaki poczują się chociaż troszeczkę lepiej to trzeba jeszcze szczekac i ujadac. Tfu

00

gość ~gość (Gość)26.11.2019 21:04

Mowa o tych co własne osiedle ozdabiają bazgrołami ?

00

gość ~gość (Gość)26.11.2019 19:51

Patrze na komentarze Sabiny i ex Piotrkowianina i poprostu jest mi smutno i wstyd. Kibice robią coś dobrego, otworzyli swoje serca na niewinne dzieci które nigdy nie miały prawdziwych domów a tu wylewa się na nich hejt. Do Pani Sabiny proszę czytać ze zrozumieniem-zb?órka jest dla dzieci a nie dla darmozjadów. A Pan Panie ex Piotrkowianinie zamiast pomstować to może lepiej podjechać i dać chociaż pieluszki dla dzieci. "Mafia" a serce dla dzieci mają. A teraz do normalnych ludzi byłam tej świetlicy dałam ile mogłam i zachęcam do pomocy.

10

gość ~gość (Gość)26.11.2019 19:33

To nie jest zbiorka dla darmozjadow tylko dla malych potrzebujacych dzieciaczkow. Ja popieram taka inicjatywe i chetnie dolozylam sie do zbiorki

10

Sabina ~Sabina (Gość)26.11.2019 18:16

Jeszcze z ŁKSem skumani a ich polityka to dwudziestu na jednego. Nic nie dam tym darmozjadom.

30

ex piotrkowiak ~ex piotrkowiak (Gość)26.11.2019 09:42

Jak się ma ta wrażliwość kibicowskich serc do rozkwaszania nosów podczas ustawek? Nijak.
Propagandowe i zakłamane posunięcie. Ojcowie chrzestni mafii tez byli darczyńcami, i to hojnymi.

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat