600 osób na sektorze Widzewa. Dobry doping kilkanaście rac po bramce, sektor w miarę obflagowany. Lksu nigdzie nie widziano.
Z tego co pamiętam to w Piotrkowie większość tych wielkich kibiców LKS-U jak byłem młodszy to na stadionie oprócz Concordii kibicowali Legii albo Widzewowi, ale wszyscy jedno głośnie śpiewali teksty typu Widzew- Piotrków- Koluszki itd. albo je*ać Łks. A teraz to kibice Łksu koszulki, smycze jak ich widzę to mi ręce opadają zwiewni jak chorągiewki. Wmawiają sobie że są ludźmi honoru sam kiedyś widziałem 4 koni goniło jakiegoś dzieciaka i zaczęli go kopać mega honorowi BRAWO WY z tym honorem to temat do większości kibiców Widzew,Łks itd
Nie dziwcie się, taka moda, ale pilnować trzeba bo w grupie różnie może być. Rozmawiałem z nimi pod McDonaldem. Na co dzień to normalne chłopaki jak wszędzie, a na meczach mogą się wyszumieć. Z wiekiem im przejdzie i może polubią snookera tak jak ja.
Po postach widzę że kibice łks-u swój kibolski czas spędzili w Focusie. Gratuluję galerianki pełną gębą. Jest się czym chwalić na forach.
A jak tam wstydzewiaki wrażenia po galerii focus?nosy całe?
Hahhaahahah,komentarzy od "kibicow" w brud!Beznadziejnych!
Wy wszyscy jestescie jednakowi!
PSEUDOKIBICE!
Cwaniaki w grupie!
Ta cala elksa piotrkowska jest śmiechu warta a 3/4 to przerzuty, posrani siedzieli w domu ale w necie cwaniaki szkoda ze wcześniej się na mieście nie pokazywaliscie z takiej strony, spinacie się przez internet a jak przyjdzie co do czego to kupa w majtkach, a policja była po to żeby wam się nic nie stało. Pilnujcie siebie i kolegów frajerów :D każdy wie jakich macie ziomkow. Pozdro chińczyk :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!