metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
FCTM ~FCTM (Gość)23.04.2016 20:58

600 osób na sektorze Widzewa. Dobry doping kilkanaście rac po bramce, sektor w miarę obflagowany. Lksu nigdzie nie widziano.

142

Concordia ~Concordia (Gość)23.04.2016 21:01

Z tego co pamiętam to w Piotrkowie większość tych wielkich kibiców LKS-U jak byłem młodszy to na stadionie oprócz Concordii kibicowali Legii albo Widzewowi, ale wszyscy jedno głośnie śpiewali teksty typu Widzew- Piotrków- Koluszki itd. albo je*ać Łks. A teraz to kibice Łksu koszulki, smycze jak ich widzę to mi ręce opadają zwiewni jak chorągiewki. Wmawiają sobie że są ludźmi honoru sam kiedyś widziałem 4 koni goniło jakiegoś dzieciaka i zaczęli go kopać mega honorowi BRAWO WY z tym honorem to temat do większości kibiców Widzew,Łks itd

184

PRZEMOK ~PRZEMOK (Gość)23.04.2016 20:49

Znam jednego z tych gosci xDDDD

12

mol molranga23.04.2016 20:30

To że ktoś krzyczy nie czyni go bandytą.

86

lelek ~lelek (Gość)23.04.2016 19:35

Nie dziwcie się, taka moda, ale pilnować trzeba bo w grupie różnie może być. Rozmawiałem z nimi pod McDonaldem. Na co dzień to normalne chłopaki jak wszędzie, a na meczach mogą się wyszumieć. Z wiekiem im przejdzie i może polubią snookera tak jak ja.

112

wrx ~wrx (Gość)23.04.2016 21:24

Po postach widzę że kibice łks-u swój kibolski czas spędzili w Focusie. Gratuluję galerianki pełną gębą. Jest się czym chwalić na forach.

142

ŁKS CZUWA!!! ~ŁKS CZUWA!!! (Gość)23.04.2016 19:51

A jak tam wstydzewiaki wrażenia po galerii focus?nosy całe?

517

assa ~assa (Gość)23.04.2016 21:58

Hahhaahahah,komentarzy od "kibicow" w brud!Beznadziejnych!
Wy wszyscy jestescie jednakowi!
PSEUDOKIBICE!
Cwaniaki w grupie!

77

assa ~assa (Gość)23.04.2016 22:17

Prawdziwi kibice ,to byli dzis na meczu PIOTRCOVIA-Koszalin

35

Aauuuuu ~Aauuuuu (Gość)23.04.2016 22:25

Ta cala elksa piotrkowska jest śmiechu warta a 3/4 to przerzuty, posrani siedzieli w domu ale w necie cwaniaki szkoda ze wcześniej się na mieście nie pokazywaliscie z takiej strony, spinacie się przez internet a jak przyjdzie co do czego to kupa w majtkach, a policja była po to żeby wam się nic nie stało. Pilnujcie siebie i kolegów frajerów :D każdy wie jakich macie ziomkow. Pozdro chińczyk :D

164

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat