hahahahaha...te sztuki...aż ide nabić ze słoika bo ze śmiechu padam.
No brawo bardzo straszny przestępca, proponuję krzesło ja pitolę :/
Moim zdaniem powinno być odrazu 15 lat i konfiskata majątku całej rodziny . A rodzina tez na Syberię wyjazd. Odrazu bym czuł się bezpiecznej
czapki z głów, kolejny tak wielki sukces, aż szczęka opada. Tymczasem: ujęli już sprawcę napaści sprzed miesiąca-półtora? Bo z tego co czytałam obywatel został trafiony butelką z Jackiem Danielsem w głowę, w środku miasta, w biały dzień. więc może niech zajmie się policja poważniejszymi sprawami, nie za to utrzymuję ich urząd, czy tylko ja mam wrażenie że podatki są wyrzucane w błoto?
Jakby wpadł z Maryśką, żoną kumpla, to kumpel trafiłby do celi za ciężkie pobicie.
Widzę, że forumowicze mają dziwne spojrzenie na sprawę. Mam pytanie: Czy widzieliście jak wygląda czasami postój autobusu z pijanymi kibicami piłkarskimi? Na stację benzynową do sklepiku wbija 20 rozemocjonowanych chłopów na promilach i niejednokrotnie plądrują sklep. Tutaj wpadł koleś przez kumpla, który postanowił ukraść! Dzięki tej sytuacji może następnym razem nie zatrzymają się już na Stacji Paliw i pojadą bezpośrednio do domów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!