Ten dzieciak był pewnie JP na 100%. Dlaczego jak poszedł do dziadkow nie zadzwonił po policję?? nikogo nie poinformował?
Bo był odważnym 15latkiem.. Mnie jakby wypuścili to bym nawet do dziadków nie szedł tylko od pierwszej napotkanej osoby pożyczył telefon i zadzwonił na policje. Oni sobie tam stali i czekali jak on wróci <śmiech> Oo
Łomatko. A o budkach telefonicznych nie słyszałeś? Połączenia na numery alarmowe są darmowe.
Bandyci ( sztuk 3) pobili 15latka ( 1 osoba).. Tak bardzo odważni.. Co z tą Polską..
Czy ktoś mógłby pożyczyć mi jakąś dubeltówkę, żebym mógł odstrzelić tych trzech bandytów. Zupełnie za darmo. Oczywiście odstrzał za darmo, bo za wypożyczenie strzelby jestem skłonny zapłacić.
Powinno się ich wypuścić poza strefe ochronną na terenie komendy i zastrzelić podczas próby ucieczki.
Następne ryje na utrzymaniu podatnika.
Dla mnie chłopak nie jest odważny a co najmniej dziwny. Wystarczyło zadzwonić na policję a odzyskałby rzeczy i nie doszłoby do pobicia.
Oni czuli się aż tak bezkarni, czy może ten młody był aż tak głupi?
Dla łobuzów TYLKO KARY CIELESNE. Ale w "dzisiejszych czasach" przecież to "nieludzkie"... "Ludzkie" jest zamknąć takiego delikwenta na parę latek, a jego ofiary i miliony zupełnie niewinnych uczciwych ludzi siłą przymuszać do jego utrzymywania. Jak to się nazywa? Sprawiedliwość? Niezupełnie. Więc może "niesprawiedliwość"? Też nie! To jest tzw. SPRAWIEDLIWOŚĆ SPOŁECZNA...
Co do zamykania to luzik, ale za niektóre przestepstwa powinni ludzi zamykac z 2-3 silnymi homoseksualistami którzy co noc będa mu wyznawać miłość cielesną. Moż to by odstraszało od przestepstwa. Utrzymanie więźnia to ok 2400zł na miesiąc (wyzywienie, utrzymanie straznika, więzienia etc)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!