i tak zarabiają wspaniałe gwiazdy polskiej muzyki.ale jaki kraj takie gwiazdy...
przeczytałam kilka komentarzy - jest tak jak zwykle, każde przedsięwzięcie ma tylu zwolenników, co i przeciwników. Nigdy jeszcze nikomu nie udało się dogodzić wszystkim. Mnie się podoba zarówno pomysł budowy piotrkowskiej galerii, jak i cieszę się z występu jednej z lepszych artystek polskich.
lepiej tak niz tanczac na lodzie czy biorac udział w innych tego typu głupotach
Rozumiem że do focus mall przyjdzie mnóstwo tysięcy ludzi z piotrkowa oraz okolic.A może nie przyjdzie dużo ludzi.ZOBACZYMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A może focus będzie otwarty o 1530.
Ja uważam , że FOCUS to jedno wielkie nieporozumienie !!! FOCUS dosłownie zniszczy Piotrków, a co za tym idzie i nas... Nie trzeba być filozofem... większość ludzi pójdzie i w FOCUSIE wyda pieniądze, które niestety nie zostaną spożytkowane w Piotrkowie, tylko wyjadą poza granice naszego miasta. 95% sklepików to sieciówki z innych miast i to tam będą wpływać podatki ze sprzedaży, o ile będą , bo piotrkowianie to biedne społeczeństwo. Oj biada nam biada.....
Oj,biada nam,biada,nam wszystkim...
Biada nam,że wydając pieniądze,nie zostają nam one w kieszeni...
Biada nam,że wydajemy pieniądze,a nie układamy je w stosiki i podziwiamy,przymierając głodem,brudem i smrodem...
Biada nam...
Jak chcecie,by Wasze pieniądze były wydawane w Piotrkowie, to ufundujcie coś z własnej kieszeni zamiast biadać...
albo jesteś inwestorem, albo robolem... pozdrawiam wszystkiego dobrego Ci życzę
, tylko wyjadą poza granice naszego miasta[/cytat]
Drogi Panie a wszystkie inne markety i sklepy w Piotrkowie wydają pieniądze na rynku piotrkowskim?? CH Echo, czy Biedronki, Aldi, Kaufland i inne zostawiaja zlotowki u siebie?? Zastanow sie troche zanim napiszesz takiego posta, Poza tym masa ludzi jeździ na zakupy do Łodzi Galeria lub Manufaktura... A w tym przypadku mamy wiele sklepów (które są dostępne najbliżej w Łodzi) w naszym mieście...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!