metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Racjonalista ~Racjonalista (Gość)25.07.2013 13:52

Jaki bardzo interesujący artykuł o niczym. Jestem pełen uznania i szacunku...

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 14:00

Ciekawe kiedy u nas to wprowadzą :)))
http://moto.onet.pl/aktualnosci/zwijany-asfalt-w-olkuszu/7qcms

00

ZA ~ZA (Gość)25.07.2013 14:15

Pomysł do rozważenia dla naszych włodarzy. Po referendum można by zwinąć asfalt ;-)

00

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)25.07.2013 14:43

dla wyrobienia sobie zdania, zachęcam do odwiedzenia tego miejsca.

00

mool ~mool (Gość)25.07.2013 15:56

Przed referendum wzięli się za remonty jak nigdy dotąd. Tyle osiedlowych ulic zfrezowali, położyli nowy asfalt, ile chyba prze 6 lat pobożności Krzysztofa w tym mieście nie było. Czyżby ekipa tak bardzo bała się tej garstki niezadowolonych mieszkańców, stołki zostaną utracone.

00

Pietrek Pietrekranga25.07.2013 18:20

Janek slonce Ci przygrzalo wez sie ochłoń

00

widzi to czego inni nie widzą ~widzi to czego inni nie widzą (Gość)25.07.2013 19:24

"mol" napisał(a):
Już niebawem otworzę lodówkę, a tam J. Dziemdziora.

"Pietrek" napisał(a):
Janek slonce Ci przygrzalo wez sie ochłoń

A wy czym się zajmujecie? Pewnie tylko pisaniem komentarzy na forum epiotrkopw. Ogarnijcie się i nie czepiajcie radnych którzy widzą i wiedzą więcej niż wy widzicie.
Są wakacje i ten zacny człowiek swój wolny czas poświęca dla innych a wy się go stale czepiacie. Pozdrawiam p.Janku. Tak trzymać!

00

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)25.07.2013 20:34

Panie Pietrek, zachęcam do odwiedzenia tego miejsca i wyrobienia sobie własnego zdania. Temat podjąłem na wniosek mieszkańców . Do tego zobowiązuje mnie art. 23 ustawy o samorządzie gminnym - kropka

00

martens ~martens (Gość)25.07.2013 21:49

"mool" napisał(a):
Przed referendum wzięli się za remonty jak nigdy dotąd. Tyle osiedlowych ulic zfrezowali, położyli nowy asfalt, ile chyba prze 6 lat pobożności Krzysztofa w tym mieście nie było. Czyżby ekipa tak bardzo bała się tej garstki niezadowolonych mieszkańców, stołki zostaną utracone.

i tak już za późno,chojniak i reszta do wylotu.

00

Pietrek Pietrekranga25.07.2013 22:08

"Jan-Dziemdziora--radny" napisał(a):
Panie Pietrek, zachęcam do odwiedzenia tego miejsca i wyrobienia sobie własnego zdania. Temat podjąłem na wniosek mieszkańców

czlowieku cala ta ulica jest do remontu. I Jak juz radny sie interesuje to niech napisze do odpowiednich sluzb aby wlazy do studzienek kanalizacyjnych byly po sirodku pasa a nie tak jak na al3 maja ze jedzie sie jak po polu

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat