metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Leito ~Leito (Gość)29.06.2016 22:59

Jakże byłoby wspaniale gdyby polak mógł zarabiać godziwe pieniądze, nie w kuflandzie, realach, auchanach ale przykładowo w magazynach, hipermarketach Społem, wtedy można by stwierdzić że w Polsce zaczyna być dobrze.

51

bolo ~bolo (Gość)29.06.2016 23:39

Czytając wypowiedzi niektórych osób odnoszę wrażenie że piszą je osoby którym zależy aby naciągnąć nowych pracowników (czytaj naciągacze kauflandu ) moje pytanie jest następujące ile firma kaufland jest w stanie zapłacić wynagrodzenia miesięcznego za pracę świątek piątek i niedziela w systemie 2 zmianowym??? czy 3 nie wiem ?? Ja wam drodze rodacy powiem tylko tyle 1 lipca zostanie otwarty odcinek autostrady a 1 od Tuszyna do Strykowa czyli do godnej i dobrze płatnej pracy w Niemczech lub innych krajach Europy zachodniej dzieli nas 600km 6 godzin jazdy ... a powiem wam że początkujący pracownik na wózku widłowym jest w stanie zarobić 1500-1800 euro w zależności od stopnia komunikatywności . Więc uczyć się języków i wyjeżdżać jak najszybciej nie dajcie się wykorzystywać szanujcie się ...
Niech kaufland zacznie płacić 4000 netto za 40h tygodniowej pracy to będą kolejki chętnych.. sam będę pierwszy z podaniem .... Pozdrawiam

100

Tam pracowałam ~Tam pracowałam (Gość)30.06.2016 02:41

60% załogi to Ukraińcy. Polacy odeszli.

121

Grek Zorba ~Grek Zorba (Gość)30.06.2016 09:13

To te miejsca pracy obiecane przez Pana Chojniaka przed wyborami- Pełny sukces- jak 500 plus aby menelom żyło się lepiej!

72

Antoni ~Antoni (Gość)30.06.2016 09:20

Miałem epizod z tym obozem ponieważ inaczej nie można nazwać tego czegoś. W Niemczech nie było by to co tam się dzieje do pomyślenia. Sama strefa ochrony i osławiony Pan Andrzej średnia długości pracy 3 miesiące i aut. Zatrudnianie tylko osoby do 45 roku życia. Ci co tak pieją o Kauflandzie są po prostu żałośni jaki to my -500 plus i gitara i nic się nie liczy tylko impreza i darmowe part! Dlatego ten kraj nigdy nie będzie normalny- jesteście w stanie sprzedać się za parę groszy?

81

wola ~wola (Gość)30.06.2016 09:27

Drozdek jak cię z wójta wywalą to do magazynu idź sam :)

81

LUQ LUQranga30.06.2016 03:07

niech się ujawnią te mądrale co dają łapki w dół. Słuchają bzdur co w koło opowiadają. Kaufland to jeden z najlepiej płacących pracodawców w regionie. Ale jak się ma dwie lewe ręce do pracy to i praca za biurkiem będzie dla nich za ciężka. Znam ludzi tam pracujących i pracują tam po min 8 lat i nie narzekają bo kasa jest ładna. I nie wypisujcie bzdur że trzeba robić 31 dni po 12h. Pracuje się tyle ile jest godzin pracujących w miesiącu

219

Zanzi ~Zanzi (Gość)30.06.2016 10:04

Dziwi mnie, że jest w ogóle duże bezrobocie, ludzie szukają pracy, a tu proszę - potrzeba 200 osób. To chyba faktycznie "zachęcające" warunki tam muszą mieć ;)

Komentarz był edytowany przez autora: 30.06.2016 10:26

111

AdiKow ~AdiKow (Gość)30.06.2016 00:32

Ha ha jestem ciekaw ile zapłacili tym którzy wychwalaja Kaufland.ludzie weźcie sobie młotek i tak zdrowo sie nim no wiecie

121

Marko ~Marko (Gość)29.06.2016 15:06

Ludzie zdradzę Wam pewną tajemnicę. W Kauflandzie jest przez pierwszy rok lub dwa lata ciężko. Bo to jest taki test dla pracownika. A po tym czasie jak dobrze pracujesz to masz awans jak w banku. Ilu ludzi porobiło kariery zaczynając w magazynie. Warto się przemęczyć trochę na początku a potem masz dużo lepiej. Ale wielu rzuca pracę po miesiącu lub po 3 i ma pretensje - oni nie zdali testu.

624

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat