metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)26.01.2010 15:43

czy jakies stare ciuchy sie przydadza w schronisku zeby zwierzakom troche ocieplic legowiska?? chetnie podrzuce bo dzieki temu schronisku znalazł sie moj zaginiony pies dwa lata tamu.

00

Judasz ~Judasz (Gość)27.01.2010 00:56

Zadzwoń tam i zapytaj...

00

ja ~ja (Gość)27.01.2010 08:19

ja również mam stare ubrania i koce jeśli to pomoże chętnie oddam

00

Piotrek ~Piotrek (Gość)27.01.2010 13:24

Naprawde w naszym schronisku jest tragedia :(
Brałem tam kiedyś jednego szczeniaka i jak mnie wprowadzono do biura gdzie musiałem wypełnić ankietę, rzuciło się na mnie około 20 szczeniąt... serce w gardle mi stanęło. A ja miałem wybrać jedno...

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)27.01.2010 18:33

W schronisku potrzebne są koce, i stare ubrania. Więcej informacji co jest potrzebne aktualnie w Schronisku, można znaleźć na www.zwierzak.piotrkow.pl .

00

mama Krzysia ~mama Krzysia (Gość)01.02.2010 21:23

Nasze przedszkole(Im.Blogoslawionego Edmunda Bojanowskiego) przekazuje karme dla kotow ze schroniska.Skad maja?My rodzice kupujemy co miesiac dowolna porcje i dajemy naszym maluszkom i zanosza do przedszkola.wydatek rzedu 2 - 5 zl a kotki szczesliwe.nie mowiac o dzieciach kiedy dumnie stawiaja karme na poleczke
:)
nasza PANI DYREKTOR JEST WSPANIALA !

00

miastowy ~miastowy (Gość)15.03.2010 17:39

Byle do wiosny i jak najszybszej przeprowadzki na ul.Podole ...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat