czy jakies stare ciuchy sie przydadza w schronisku zeby zwierzakom troche ocieplic legowiska?? chetnie podrzuce bo dzieki temu schronisku znalazł sie moj zaginiony pies dwa lata tamu.
Naprawde w naszym schronisku jest tragedia :(
Brałem tam kiedyś jednego szczeniaka i jak mnie wprowadzono do biura gdzie musiałem wypełnić ankietę, rzuciło się na mnie około 20 szczeniąt... serce w gardle mi stanęło. A ja miałem wybrać jedno...
W schronisku potrzebne są koce, i stare ubrania. Więcej informacji co jest potrzebne aktualnie w Schronisku, można znaleźć na www.zwierzak.piotrkow.pl .
Nasze przedszkole(Im.Blogoslawionego Edmunda Bojanowskiego) przekazuje karme dla kotow ze schroniska.Skad maja?My rodzice kupujemy co miesiac dowolna porcje i dajemy naszym maluszkom i zanosza do przedszkola.wydatek rzedu 2 - 5 zl a kotki szczesliwe.nie mowiac o dzieciach kiedy dumnie stawiaja karme na poleczke
:)
nasza PANI DYREKTOR JEST WSPANIALA !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!