No tak, nie płacą, nie ma się czym dzielić miedzy kolesiami. A tak może by i styknęło na kolejną halę balonową, na dotację dla fajnego księdza, albo na jakąś inną imprezkę. Np. na remont dróg, którego nie było.
A słyszałeś że Hering kupił większy samolot i w planach jest przedłużenie pasa?
Ty zapewne jesteś zadowolony z wszystkiego? Gratuluję takiego optymizmu.
Poznałem ludzi z różnych części Polski (i nie tylko),którzy w Piotrkowie uprawiają skydiving ponieważ (bez wiatraka) jest to jedno z najlepszych i najbezpieczniejszych miejsc do skoków w tej części Europy. Pozatym szkolą sie tutaj piloci i spadochroniarze. Ale pan dziad tam nie bywa to zamknąć a co!
Te wiatraki niczym " ruska brzoza". Tam rosla a tu "musiala" urosnac.
Burdel czy ktos mial w tym cel finansowy?
Katastrofa to faktycznie kwestia czasu. Nie jestem prorokiem,logika.
tego nie wiedziałem, ktoś przecież wydał pozwolenie na budowę owego wiatraka/ów. pewnie żyjesz parę lat w tym państwie i wiesz ze wszystko się robi tu od d... strony, np. ułożenie nowej nawierzchni asfaltowej a następnie budowa sieci kanalizacji.
Mam to w d...e,miasto nic z tego nie ma,to jest przechowalnia lewaków.I głupich "muzyków"?
Czyli prywatna własnośc to komuna. Sens i logika. Pamiętaj,że przyjezdni nie zostawiają pieniędzy tylko na lotnisku. Ja rozumiem popieranie aktualnej władzy, ale bezkrytyczne przyjmowanie wszystkich ich działań nie jest mądre. Jeśli nasi rządzący stwierdzą,że po godzinie 22giej będą wyłączać oświetlenie na ulicach, to przytakniesz im bo Ty godzinie 22giej siedzisz w domu, to inni niech też siedzą?(tylko przykład)Tak jak twoje 'Mam w d*pie ,że inni korzystają z lotniska, ktoś ma z tego frajde a inny pracę (nie tylko wymienieni przez ciebie lewacy i kto tam jeszcze), ale także obsługa lotniska, instruktorzy itd.
Aeroklub jest znany więc jest reklamą Piotrkowa.
F2q - dawno nie czytałem tu takiej wyważonej i rozsądnej wypowiedzi. Szkoda, że większość ma klapki na oczach. Jedni bezkrytycznie krytykują Prezydenta, inni bezkrytycznie go popierają. Brak tu osób choć odrobinę obiektywnych, bez klapek na oczach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!