Przepraszamy, w artykule wkradł się błąd - oczywiście chodzi o 300 mln. zł. Winni zostaną ukarani.
300 pln niezle jaja,gosc pewnie zbankrutuje jak zaplaci.A kolejne tiry ze smieciami juz pewnie jada
300 zł kary ?????? Zastanawiam się czy śmiać się czy płakać. To są jakieś żarty chyba.
Ale się uśmiałem... To ja mandat za brak viatola w osobówce z lawetą zapłaciłem 500 zł. Nieporównywalna szkodliwość czynu. No nic. Będę śmiał się do wieczora.
300 zł!!! Tania ta utylizacja!!! Nic tylko palić kochani! Palić! A w ogródkach nie wolno palić liści bo straszą karami w wysokości 500 zł.
... ten Pan i ta delegatura powinna zostać w trybie natychmiastowym rozwiązana bo są zupełnie niepotrzebni ... tak właśnie chronią wszystkich zaśmieciaczy ... a tą całą farsą z 300 zł mandatem powinna zająć się prokuratura ....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!