Powiem tak.Byłem na miejscu zdarzenia i tego nie ogarnąłem -"małe autko "ledwie ruszyło ze świateł i zepchnęło trzy pozostałe. TRZEBA BYĆ GŁĄBEM I NIE DO ŁUKIEM ŻEBY BYĆ TAKIM POLICJANTEM I TEGO NIE ZAUWAŻYĆ .ALE POLICJA GÓRĄ ...GDZIE ICH TAK SZKOLĄ W SZCZYTNIE..... NIE CHCĘ ALE BYM ZROBIŁ MAŁE ZAMIESZANIE , a pan który tam był i pani w mundurze prawa to tylko figura co TACY LUDZIE ROBIĄ W POLICJI ZZAA NASZE PIENIĄDZE !!!!!!!!! kpiny piszę z małych....Taxi sobie naprawi auto gratis Całe w szpachli było ..ale takie życie
Bo nie dostaję unijnych dotacji!!!
cóż za błyskotliwa refleksja, mająca na pewno wiele do czynienia z miejską kultura? typową dla miasto-wsi Piotrków. gratuluję! a jakbyś nie zrozumiał to był eufemizm!
Najgorsi kierowcy mają najczęściej rejestrację EP ponieważ najczęściej to niedzielni kierowcy. Paru wieśniaków z EPI psuje opinie porządnych kierowców, którzy robią codziennie po min. 50 km.
burak to ciebie zrobił za stodołą.
Ja tam kiedyś spotkałem lepszego zawodnika: jadąc ul. Rakowską na północ włączył przed skrzyżowaniem z ul. Miast Partnerskich lewy kierunkowskaz, mimo że jechał prosto, a na skrzyżowaniu nie było możliwości skręcenia w lewo. Nie pamiętam jakie miał tablice, ale chyba EP. :)
Przepiękne zdanie wielokrotnie złożone ;->
Przez to średnio czytelne ;->
Wstawiając w różne miejsca znaki przestankowe można by z tego bełkotu uczynić kilka ciekawych sentencji ;->
No cóż, komentarze jakości równej jakości kierowców na naszych drogach.
Jakoś nie mogę się pozbyć wrażenia,że to wszystko jest wprost proporcjonalne.
Narastająca głupota naszego społeczeństwa przekłada się na narastającą głupotę naszych kierowców ;-(
Jako mieszkaniec Epi wybaczam wszystkim EP,PONIEWAŻ WAS ROZUMIEM,brak szans rozwoju,praca w biedronce jest przyczyną depresji,stare limuzyny się psują.
Zaraz potem dzwonicie do mnie/600-200-200/ i niestety muszę jechać na tablicach epi do
;trybunalskiego grodu",do zobaczenia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!