metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nieznajomy  ~Nieznajomy (Gość)04.02.2013 18:43

Powiem tak.Byłem na miejscu zdarzenia i tego nie ogarnąłem -"małe autko "ledwie ruszyło ze świateł i zepchnęło trzy pozostałe. TRZEBA BYĆ GŁĄBEM I NIE DO ŁUKIEM ŻEBY BYĆ TAKIM POLICJANTEM I TEGO NIE ZAUWAŻYĆ .ALE POLICJA GÓRĄ ...GDZIE ICH TAK SZKOLĄ W SZCZYTNIE..... NIE CHCĘ ALE BYM ZROBIŁ MAŁE ZAMIESZANIE , a pan który tam był i pani w mundurze prawa to tylko figura co TACY LUDZIE ROBIĄ W POLICJI ZZAA NASZE PIENIĄDZE !!!!!!!!! kpiny piszę z małych....Taxi sobie naprawi auto gratis Całe w szpachli było ..ale takie życie

00

xxs ~xxs (Gość)30.01.2013 06:07

"olo" napisał(a):
Buraku nie stać cie na takie traktory jakie mają EPI może tylko na żarówki których zazdrościsz

Bo nie dostaję unijnych dotacji!!!

00

ali ~ali (Gość)29.01.2013 21:18

"PT-09" napisał(a):
zamknij jape wiejski kłaku łonowy

cóż za błyskotliwa refleksja, mająca na pewno wiele do czynienia z miejską kultura? typową dla miasto-wsi Piotrków. gratuluję! a jakbyś nie zrozumiał to był eufemizm!

00

Pietrek Pietrekranga29.01.2013 18:37

"krzysiek71" napisał(a):
burak to ciebie zrobił za stodołą.

dobre :D

00

anon ~anon (Gość)29.01.2013 15:10

Najgorsi kierowcy mają najczęściej rejestrację EP ponieważ najczęściej to niedzielni kierowcy. Paru wieśniaków z EPI psuje opinie porządnych kierowców, którzy robią codziennie po min. 50 km.

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)29.01.2013 09:23

"olo" napisał(a):
Buraku nie stać cie na takie traktory jakie mają EPI może tylko na żarówki których zazdrościsz

burak to ciebie zrobił za stodołą.

00

timig ~timig (Gość)29.01.2013 09:22

"Piotrkowianin" napisał(a):
Tak się składa, że EPI X999 to jest skoda fabia: http://wptr.pl/zbiory/dziewiatki/epix999.jpg[/cytat]
brawo to jest ta, brakuje tylko wąsatego gałgana za kierownicą wraz ze swą białogłową

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga29.01.2013 09:02

"adam11" napisał(a):
A wiecie gdzie EPI (także EP i inni) nie oszczędzają na żarówkach i kierunkowskazach: skrzyżowanie Rakowskiej (od Moszczenicy) i obwodnicy (w stronę Sulejowa) jadący prosto Rakowską uporczywie używają prawego migacza, jakby chcieli skręcić w prawo (choć jadą prosto) - na tym skrzyżowaniu nie ma nawet ulicy , żeby skręcić w prawo.

Ja tam kiedyś spotkałem lepszego zawodnika: jadąc ul. Rakowską na północ włączył przed skrzyżowaniem z ul. Miast Partnerskich lewy kierunkowskaz, mimo że jechał prosto, a na skrzyżowaniu nie było możliwości skręcenia w lewo. Nie pamiętam jakie miał tablice, ale chyba EP. :)

"niewazne" napisał(a):
moge ci pomoc w ustaleniu tego pojazdu jezeli EPI X ( dowolny znak ) i zgadza sie reszta czyli te 3 dziewiatki

Tak się składa, że EPI X999 to jest skoda fabia: http://wptr.pl/zbiory/dziewiatki/epix999.jpg

00

P51 ~P51 (Gość)29.01.2013 09:13

"Swiadek-wypadku" napisał(a):
nieważne jaką mamy rejestrację ważne jest jak funkcjonuje u nas policja. przy zaistniałej sytuacji dziwne, że najmniejszy samochód uczestniczący w kolizji i który odniósł najmniejsze obrażenia stał się sprawcą kolizji i dziwnie staranował trzy samochody z dosyć znacznymi obrażeniami również bocznymi,ale dla policji zawsze musi być jakiś kozioł ofiarny,bo trzeba kogos ukarać,a osoby ktore piszą bzdury odnosnie numerów rejestracyjnych niech sie mocno pukną w głowę, bo w innych miejscowościach mogą być tak postrzegani,jak oni teraz wypowiadają się o innych,więc jak nie znacie sytuacji to nie piszcie bzdur, bo takie komentarze i tak nic nie wniosą i nie zmienią

Przepiękne zdanie wielokrotnie złożone ;->
Przez to średnio czytelne ;->

"999" napisał(a):
glaby o numerach ep prawko kupiliscie na gieldzie i tyle fachowcy od siedmiu bolesci szczekac morda jest najlatwiej szkoda gadac

Wstawiając w różne miejsca znaki przestankowe można by z tego bełkotu uczynić kilka ciekawych sentencji ;->
No cóż, komentarze jakości równej jakości kierowców na naszych drogach.
Jakoś nie mogę się pozbyć wrażenia,że to wszystko jest wprost proporcjonalne.
Narastająca głupota naszego społeczeństwa przekłada się na narastającą głupotę naszych kierowców ;-(

00

EPI ~EPI (Gość)29.01.2013 07:40

Jako mieszkaniec Epi wybaczam wszystkim EP,PONIEWAŻ WAS ROZUMIEM,brak szans rozwoju,praca w biedronce jest przyczyną depresji,stare limuzyny się psują.
Zaraz potem dzwonicie do mnie/600-200-200/ i niestety muszę jechać na tablicach epi do
;trybunalskiego grodu",do zobaczenia

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat