Na fontannie jest tabliczka zakaz kapieli ale bezdomni moga się myc??
A dlaczego nie mozna wedkowac kto postawil te zakazy .jest tylko zakaz wedkowania i kapieli nie ma podstawy prawnej ani zadnego paragrafu i kto ten zakaz wprowadzil nie wiadomo czy urzad miasta czy kto
Na własnej skórze... Cóż za odwaga... Ja bym się tak nie odważył dla społeczeństwa...
Kiedy byłem w wieku szkolnym wraz z kolegami spędzaliśmy prawie całe wakacje na odkrytym basenie tzw.pioma.
Frekwencja każdego dnia była bardzo duża.
Myślę,że w naszym mieście brakuje tego typu obiektu,który daje mnóstwo radości nie tylko najmłodszym .mamy dwa baseny ,które są tak oblegane,że trudno popływać.
Park wodny w piotrkowie sprawdził by się doskonale.W wielu miastach zrealizowano takie inwestycje i sprawdzają się doskonale.
To jest prawdziwa alternatywa dla brudnego i zapuszczonego słoneczka,które przemianowano na "kąpielisko"
Mieszkanie w tym mieście jest na własną odpowiedzialność ale już kąpiel w tej sadzawce to selekcja naturalna
Nigdy tam się nie kąpałem i nie będę ,patologia a ludzie się cieszą że dzieci się tam pluskają ,syf i brud .Jakie miasto takie kąpielisko .Nie ma w tym mieście nic ,żadnych atrakcji ,wszędzie brud i zapyziałe kamienice . Człowieka który dopuszcza w tym mieście do tego ludzie powinni wywieść taczką . Już nie wspomnę o opiece w szpitalach piotrkowskich , to co się tam dzieję to woła o pomstę do nieba ,czekanie z konającym człowiekiem 6 godzin na korytarzu aby hrabia w białym fartuchu raczył wyjść i stwierdził ze pacjent zdrowy !!! I biegająca po oddziale w dresach ordynatorka "To cały Piotrków . Nie wspomnę o a Roosevelta gdzie każą wszystko przywozić swoje i bez powiadomienia przywożą chorego pacjenta pod dom . Człowiek który rządzi tym jak by miał honor to by się wstydził spojrzeć w lustro !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mniejsze miasta mają basen odkryty z prawdziwego zdarzenia a u nas... No dobra, ten przy stadionie zlikwidowali a szkoda bo było fajnie. Stadion też poszedł w... Ale przez wiele lat można było wybudować nowy odkryty basen/park wodny, a nie wymyślili "słoneczko", który jest prawie bagniskiem. Bardziej odkryty basen by się miastu przydał niż mediateka.
22 czerwca - woda niezdatna do kąpieli, 23 czerwca - woda zdatna do kąpieli...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!