Kiedy byłem w wieku szkolnym wraz z kolegami spędzaliśmy prawie całe wakacje na odkrytym basenie tzw.pioma.
Frekwencja każdego dnia była bardzo duża.
Myślę,że w naszym mieście brakuje tego typu obiektu,który daje mnóstwo radości nie tylko najmłodszym .mamy dwa baseny ,które są tak oblegane,że trudno popływać.
Park wodny w piotrkowie sprawdził by się doskonale.W wielu miastach zrealizowano takie inwestycje i sprawdzają się doskonale.
To jest prawdziwa alternatywa dla brudnego i zapuszczonego słoneczka,które przemianowano na "kąpielisko"
Na własnej skórze... Cóż za odwaga... Ja bym się tak nie odważył dla społeczeństwa...
A dlaczego nie mozna wedkowac kto postawil te zakazy .jest tylko zakaz wedkowania i kapieli nie ma podstawy prawnej ani zadnego paragrafu i kto ten zakaz wprowadzil nie wiadomo czy urzad miasta czy kto
Na fontannie jest tabliczka zakaz kapieli ale bezdomni moga się myc??
Panowie radni może coś przed wyborami pomyślicie ...
Na bugaj dla niektórych to już nie mała wyprawa ,a tutaj słońce woda ,centrummmmmmm.
http://www.piotrkow.pl/kalendarz/20-06-2018/3318
czyli kajakarze będą latać kajakami bez dotykania wody w miejscu gdzie wchodzi się na własne ryzyko ???
To miasto nie robi nic dla mieszkańców. Idiotyczne pomysły które trwonią nasz budżet. Żadnej porządnej hali sportowej, żadnego kąpieliska. Wszędzie syf bród bi ubóstwo. Ale praca nad mediateką wre...
Z tego powyższego bełkotu, wynika że teraz ( przed terminem ustalonym przez urzędników) woda nie nadaje się do kąpieli. A jak przyjdzie "właściwy" termin, to będzie się nadawać do kąpieli...
Dlaczego nie można wrzucić jakichś tabletek czy coś innego i pozwolić aby dzieci mogły się pluskać koło Hawany w fontannie . Radocha jak złoto w te upalne dni ..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!