metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
marek oczywiście ~marek oczywiście (Gość)27.05.2012 20:06

na zamieszczonym zdjęciu coś nie widać wielu zainteresowanych koncertami.. a szkoda, bo to muzyka przede wszystkim dla starszego pokolenia, a jak wiadomo ludzi starszych u nas więcej niż młodzieży. wstyd ludziska, ruszcie swe tyłki sprzed telewizorów. nie samymi telenowelami i celebrytami człowiek żyje!

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)27.05.2012 21:57

Szufladkujesz, oczywiście. Etykietki przyklejasz.
Ani dla "starszego" pokolenia, ani wstyd żaden, że ktoś nie poszedł. I wcale nie znaczy, że telenowele oglądał w tym czasie. Się chłopaki widać w "target" nie wstrzelili i tyle.
To już może nie analizuj przyczyn niskiej frekwencji, a poprzestań na wyrażeniu żalu, że nie aż tak wielu Piotrkowian Twoje upodobania muzyczne podziela. Oryginalny widać jesteś :)

00

znajoma ~znajoma (Gość)28.05.2012 08:32

A tu niespodzianka, w niedzielę było tyle osób, że nie było gdzie usiąść :)

00

jaśko ~jaśko (Gość)28.05.2012 08:39

super impreza ,dzieki p.Marku

00

Alojzy ~Alojzy (Gość)28.05.2012 09:38

Zdjęcie z pustymi ławkami to powiedział bym chyba robione pod tezę że było mało narodu. Byłem oglądałem i dziadkiem nie jestem choć to nie moja muzyka . Podobało mi się. A fotopstryk jak by był to i zdjęcie zrobił by z zapełnionym amfiteatrem. Było tak że i miejsc siedzących nawet stojąc brakowało. Więc tezy zostawcie dla siebie a dokumentujcie rzetelnie wydarzenie a nie kontekstowo.

00

marek oczywiście ~marek oczywiście (Gość)29.05.2012 00:50

taki jeden, słuchaj - ktoś taki jak ja swe przemyślenia tu kłaść musi, aby ktoś inny mógł się tu kontr-wypowiedzieć :)
Alojzy, cieszę się ze jednak ludziska wyszli z domów by się zrelaksować :) Nie samym opokanem człowiek żyje :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat