Chce robić czystki, żeby obsadzić swoimi. Tak jak za starych rządów PO
A kto pamięta jak Chojniak robił czystki po Matusewiczu??? Kilka osób dostało wilczy bilet w spółkach miejskich!!!
Ten obecny Prezydent to ignorant. Teraz mieszkańców widzi , słucha co maja do powiedzenia , a po wyborach ignorancja totalna - niczym król życia.
ejj ale jak to ?? przecież to dwie różne osoby są na tym zdjęciu!!
Ulica Cała nie pozdrawia tej pani. Aby zyskać szacunek do ludzi, trzeba przestać r..ć damę przy sąsiadach
Pięknego dnia spotkałam na "ulicy" Panią rozdajaca ulotki. Owa Pani dala mi ulotkę w z Panią Wężyk, wiec pytam, kto to jest ta Pani, która widnieje na ulotce i słyszę bardzo "madra" odpowiedz-moja siostra :))) aż tyle się dowiedzialam.
Ta pani tylko z jednymi i tymi samymi osobami ciągle, tj. z braciszkiem, siostrzyczką i mamusią, a od Chojniaka agituje widać wiele osób. To ta pani jakie ma zaplecze - tylko rodzinne? I na czym chce budować swoją prezydenturę? Widać, że jest sterowana przez Radziszewską, sama się ukryła i swoją marionetkę wysłała, bo ładna. Katastrofa to całe PO
Mam pytanie. Jeśli zostanie Pani prezydentem, to będzie udzielała Pani rad kosmetycznych w urzędzie na Pasażu Rudowskiego 10 i na Szkolnej 28? A gdy od dam na Panią głos, zrobię scan karty do głosowania to mogę przyjechać na ul. Całą po poradę gratis?
Ja jak najbardziej postawię przy pani nazwisku... lakier do paznokci :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!