Manipulant. I jak się teraz wytłumaczysz w sprawie szkoły w Bogdanowie.
A co się dzieje z radną z Gomulina ? Nie pojawia się od dłuższego czasu.
Mam apel: zorganizujmy w Rokszycach spotkanie i komitet poparcia dla Romanowskiego? Udzielmy mu w gminie Wola Krzysztoporska azylu? Co Wy na to?
gdyby z tych fotek wymazać pisowską świtę i przydupasów Romana to frekwencja wyglądałaby blado
hipokryci i pseudo patryjoci, wójt to niech na tej swojej kociej Wólce wdraża swoje pomysły.
Roman przestań pajacować...oj jaki Ty jesteś patriotyczny..normalnie Nobla trzeba Tobie przyznać
Majków, Rokszyce to tereny inwestycyjne...pod pretekstem logistyki tereny idą w obce ręce.....Oj Polaczki nigdy się nie nauczą...a za chwilę potomkowie tych co są wymienieni w Gomulinie w kościele znowu będą walczyć i umierać za te obence "obce" ziemie i niektórzy z Gomulina, Majkowa i okolic będa krzyczeć: Do broni mieszkańcy, do broni...Ojczyzna w potrzebie...buhahaha....historia lubi się powtarzać.
Ale Wy zakłamani jesteście. Powtórzę jeszcze raz. I co z tego, że naród szanuje tych którzy walczyli o Polskę, skoro ten sam naród pozwala na to by wszystko co wywalczone zostało sprzedane...Czym się różnisz wójcie Romanie od takiego Tuska? Dla mnie niczym. Niczym. Niczym.
A kiedy w Rokszycach wybudują stok narciarski i będą zjazdy na "śniegu"? :)
A gdzie pisior z Woli Krzysztoporskiej, któremu żona założyła niebieską kartę? I ciekawe jak tam majątki Pana Telusa i jego konie? Pseudo rolnik....PIS nam zagwarantował zboże z ukrainy, rozdawnictwo i pseudo pand...mie....Dlatego mój głos ma Marek Jakubiak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!