A gdzie byli lokalni wyznawcy pisu , poslowie , radni ? Czyżby się wstydzili swojego kandydata ?
Pis to stan umyslu,nawet jakby wystawili na kandydata Maciarewicza czy Kowalskiego to i tak by ludzie glosowali na niego,bo jest z pisu.
W zyciu nie głosowałem na Pis, nawet jak jeszcze nie pokazali swojego prawdziwego oblicza w latach 2015-2023.
Drugiego dudy Polska nie potrzebuje. Będzie to stracony czas dla rozwoju naszego kraju. Wybór jego na prezydenta spowoduje masowe ułaskawienia ludzi z pis - którzy naruszyli przepisy prawa. Dziwię się ludziom, że go chcą popierać.
Dlaczego na portalu nie było informacji przed spotkaniem, tylko dopiero po? Czyżby publika była objazdowa? Bo i pytania z sali też takie nijakie. Mnie nie przekonał.
Wspomniał też coś o drożyźnie i rosnących cenach energii zrzucając winę na obecny rząd. Wzrost kosztów energii, a co za tym idzie postępująca inflacja i drożyzna, wynikają bezpośrednio z doktryn klimatyzmu. Czyżby "obywatelski" kandydat zapomniał, jak te wszystkie "zielone wały" ochoczo podpisywał Morawiecki? PiS i PO (KO) to jedno zło. Morawiecki był zresztą wcześniej doradcą Tuska, a sprawę jego agenturalnej przeszłości, którą ujawnił Szymowski, media zamiotły pod dywan.
Najgorsze jest to, że większość wyborców podchodzi do każdych kolejnych wyborów z założeniem "albo PiS, albo PO/KO", dzięki czemu ten układ rządzi naprzemiennie już 20 lat.
Mało zdjęć jak na Piotrków, ale na tych zdjęciach nie dopatrzyłem się nikogo z miasta, a znam mnóstwo ludzi, także pisowców. Mieszkam w Piotrkowie ponad 50 lat, więc kogoś bym poznał. Część wyznawców tej ideologii pisowskiej przyjechała z nim, reszta chyba z domu opieki na Wojska Polskiego. Nawet Janika nie widać, a zawsze pcha się na afisz.
karaluch nowogrodzki nie znalazł poklasku w Piotrkowie jak widać, może 100 osób.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!