PO wstydzi się swojej nazwy dlatego startuje pod przykrywką, jako "KWW Platforma Ziemi Piotrkowskiej".
Chojniaka łapią kurcze bo Lorek z rozpędu go atakuje.
Jednak to jeszcze nie wszyscy kandydaci. No na ten przykład Domaracki jeszcze siedzi cicho a raczej klęczy przed telewizorem. Ostatniego słowa nie powiedział jeszcze najaktywniejszy radny Dziemdziora zwycięzca w plebiscycie Samorządowiec Roku 2014 w województwie łódzkim.
Pytanie czy będzie mu się chciało kandydować? Panie Janie powiem krotko: Nie chcem ale muszem. Odcumuj pan Aurore i salwą daj znać bo nadejszła wiekopomna chwila na rewolucję i to nie tylko w Piotrkowie. Ostano pani poseł o sobie na Sulejowskiej przypomniała i to tak że cała Polska słyszała. Czy będzie na prezydenta miasta kandydowała?
Będziemy głosować na Aleksandrę Rozpędek !!
Bardzo fajna,miła i zaradna kobieta !!!
O rany Kurczyna ........... czy to Minibus Transportowiec ...... kto go promuje ? ? ...... jedynie to były i obecny koles Rudy Rrrrrr - ek.
Ale wtopa .... ! ! !
Nie. To Transport owiec. :)
Ja będę na Lorka głosować. Ma układy w kościele więc może załatwi mi tańszy pogrzeb.
Lepszego kandydata jak Grzegorz Lorek z PiS nie ma na chwilę obecną. Nie tylko jest prawnikiem i zastępcą burmistrza Zelowa ale jest również radnym Sejmiku Wojewódzkiego. Ten kandydat mi odpowiada. A ty emerycie zapewne popierasz SLD nie licz na tańszy pogrzeb. Chojniak podniósł już wszystkie podatki i zastawił szkoły i przedszkola pod pożyczkę w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska w Łodzi którego wiceprezesem jest były wiceprezydent Piotrkowa Andrzej Czapla. Jak nie zostanie wybrany prezydentem to długi jakie miasto za Chojniaka i wspierających go urzędasów zadłużyło miasto, będzie spłacał nowy prezydent pod ostrzałem radnych Razem dla Piotrkowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!