a kto to jest : HEINZEL Alicja Anna, 48 lat, nauczycielka, Piotrków Trybunalski.??????
KE bedzie koalicja tylko do wyborów,a potrm rozlezą sie po PE, po różnych frakcjach ,leczyć swoje kompleksy.Dlatego ja glosuję na 4,bo stanowi jedność.
"1. Konfederacja Korwin Braun Liroy Narodowcy" jedyna siła polityczna, która jest w stanie bronić polskiej racji stanu, po zastanowieniu dodam jeszcze Kukiz
Żaden pis , po a szczególnie lewicowe światopoglądowo i ekonomicznie wiosny i itp. . Zwróćcie uwagę ,że od 89 roku stale powiększa się różnica ekonomiczna między Polską a dawnym EWG. Wszystkie partie rządzące po 89 roku są równo za to odpowiedzialne ponieważ na przemiennie realizowały interesy Rosji, Niemiec, USA, Izraela
Jedyna kandydatka która pracuje dla ludzi z okręgu piotrkowskiego to panie Beata Dróżdż z PiS ,konfederacja to ludzie z ,,łapanki,, dlatego ja i moja rodzina głosujemy na Beatę Dróżdż miejsce 4 lista PiS też 4 .Wielka Polska tylko z PiS
Próbując obiektywnie ocenić partie ubiegające o głosy to oceniam, że PO, SLD( i jego pociotki) PIS (PIS szczególnie bo obiecywał walkę z patologiami poprzednich rządów i słowa ie dotrzymał, a co więcej tworzy nowe np. sprzedaż Ursusa koledze p. Premiera Morawieckiego za nędzne grosze) powinno dostać czerwoną kartkę i wypaść z obiegu politycznego.
Nie glosuje na bisobolszewizm wstydzili sie flagi UE a teraz jada pokasiore
Lista nr4 czy to lista powracajacej komuny i dyktatury ?nie glosuj Polaku
Jesteśmy głęboko zbulwersowani niektórymi tutaj nazwiskami, ale najbardziej rzuca się oczy brak na listach Pana Mariusza Baryły, bo wydawało nam się czymś oczywistym, że jeżeli nie on, to kto?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!