Tak dla euro, wychowanie seksualne dzieci tak, tylko nie przez księży lub katechetów, małżeństwa homo tak, adopcja dzieci tak. Nie dla pisslamskiego ciemnogrodu w Europie.
Ja ja mam gdzieś te gry panie ministrze . Mam dość tego trzymania na sznurku radnych . mam dość współpracy waszej pod stołem z Chojniakiem . Mam dość waszego mamienia nas. Mam dość byle jakiego posła Lolka dzięki któremu 3 radnych zdradziło i poszło do Chojniaka. a Oni nam napluli awansem do Komisji Pingotowej. Mam dość waszego oszukiwania nas wyborców głosuję na Konfederację tym razem . Działanie przeciw członkom PiSu doprowadziło ze przejrzeliśmy na oczy . To jest podziękowanie za dyrektora WODN na Dąbrowskiego również .. I mam dość tej Loli z ZUS W.W Nigdy na was nie zagłosuję po prostu przejrzeliśmy na oczy .. teraz Konfederacja i Kukiz nikt inny
Akurat te punkty pokrywają się z programem Konfederacji. Konfederacja nie obiecuje gruszek na wierzbie i szalonego rozdawnictwa. Stanowisko Konfederacji w sprawie żydowskich uroszczeń jest zupełnie jasne - a Wasze?! Wybór zatem jest chyba oczywisty.
Co z ustawą Michalkiewicza? Przepchniecie ją w sejmie?! W czym problem? Ustawa krótka i prosta i nawet nie musicie w tym celu zwoływać nocnych posiedzeń. Co stoi na przeszkodzie? To test na Waszą wiarygodność. Co komu po 500+, gdy obcy przejmą kraj, za który nasi przodkowie przelewali krew? Zarzekaliście się, że nie podniesiecie podatków, a podnieśliście kwoty dotychczasowych i wprowadziliście nowe daniny (łącznie bodajże trzydzieści podatków - wszystko można "wyguglać"). Kto dziś tak naprawdę rządzi Polską? Dlaczego u nas się szarogęsią izraelskie służby specjalne?
Tyle pytań - a udzielicie choć jednej jasnej odpowiedzi?
Wy macie prawa i kolejnych praw żądacie, a my przedsiębiorcy na finansowanie waszych praw musimy mocno zapier...
A może tak ciemnie ludki oddacie: 500+, wyprawki szkolne i 13 emeryture dla seniorów? Jak dają to sie bierze, ale docenić tego to już nie!!! Głosujcie na tych co brali dla siebie, a Wam nic nie dawali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!