Popieram obecnego prezydenta i życzę mu powodzenia.
Co do Chojniaka - już za sam fakt organizowania pokracznych pseudoteatralnych wygłupów za pieniądze podatników, tego człowieka nie powinno być w lokalnej polityce. Pochodzi trochę po kościołach, usiądzie w pierwszej ławce, gawiedź go zobaczy. Ale ma konkurenta - pan Masiarek też przesiada się już z ostatnich do przednich ławek w kościele NSJ. Niedługo usiądzie na ołtarzu.
Chojniak-hemos pasado
Doker, Ty się znowu mylisz!
Niedługo nie "usiądzie", a zostanie złożony. I nie tak - po prostu - jak Ci się to zdaje, na ołtarzu, tylko na ołtarzu ofiarnym PiS-u.
Teraz napiszę to, dla jasności, jednym zdaniem:
Pan Masiarek niedługo zostanie złożony na ołtarzu ofiarnym PiS-u.
Masz talent, Doker! W jednym zdaniu zawarłeś tę samą recenzję teatralną, która mnie musiała zająć pół strony. A przecież uczyli mnie: Chcesz pisać dobrze, pisz krótko.
Dzięki Piotrze ;) Czy można napisać więcej o tych "aktorskich" wygibasach? Pewnie tak ale po co ;) To jest jednak dla mnie kompletnie niezrozumiałe - jak to możliwe, że w miasteczku w samym sercu Polski organizuje się bezkarnie takie rynkowe akrobacje? Że lokalni możnowładcy różnych opcji wydają pieniądze mieszkańców tylko po to, by się "polansować" w żupanie. Że aktorom pecunia nie śmierdzi i wezmą beż zażenowania udział nawet w największej szmirze to wiadomo nie od dziś. Ale że bez mrugnięcia okiem akceptuje się takie kosztowne intelektualne szpagaty pana reżysera Kamińskiego to dla mnie rzecz doprawdy niepojęta ...
A dla pomysłodawcy tej hucpy niepojęte będzie, jak za 52 dni z kretesem przerżnie wybory. :)
Pani poprawiający wszystkich: Pisz poprawnie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!