Porywająca dyskusja jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze wszyscy wszystkim chcą zabrać dotacje i przeznaczyć dla siebie a że są przebiegli i wybitnie rozumni to powstaje wrażenie zagubienia. Dlaczego w jednym mieście nie może być jedności w dziedzinie sportu, brak patriotyzmu lokalnego przecież to nie polityka i nie należy brać wzorów najgorszych.
cieszę się bardzo że Kamil się przełamał!!! to bardzo duże osiągnięcie przegrać z tenisistą, który obecnie jest na pozycji 600 czy 700 w ATP ale podobno kiedyś był w 200...kiedyś Fibak był w Top 10 czy Kamil mógłby też z nim przegrać? ;) a jak to było z Davis Cup, czemu nie zagrał, czemu się obraził i wyjechał? W Napoli pewnie będzie sukces! Przecież tam grał Mardaona!!! Obstawiam 2 rundę debla i max jako lucky looser w głównym w 1 rundzie.
Naprawde jesteście żałośni z tym doborem "ważnych / waszym zdaniem/ " informacji sportowych o sukcesach zawodników/zawodniczek reprezentujących NASZE KLUBY !!!!
A jak wczoraj egzamin na prawo jazdy ? Zdawalismy w jednej grupie . Ja niestety powtrka . 3mam kciuki za twoje nastepne wyniki na korcie .
Niezrozumiała złośliwość i zawiść ludzi wypowiadających się tu jest porażająca. Zamiast kibicować swojemu,obrażają. A ja mam nadzieję Kamil (pewnie i tak nie czytasz tej mało ambitnej strony), że im więcej tu jadu będą wylewać,tym bardziej będziesz udowadniał, ze masz ich wszystkich w nosie.
czemu ciągle piszecie o Kamilu, on się urodził w PT, ale przecież tego miasta nie reprezentuje.
Kto opłata te newsy???
Skoro zajmuje w rankingu 298 miejsce to przed nim jest 297 tenisistów a nie " znajduje się tylko Jerzy Janowicz" !
Urodził się i mieszka w PT. To mało? Gratulacje Kamil i powodzenia w następnych turniejach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!