Przeczytałam powyższy tekst dopiero po 15-tej i zdziwiłam się,że jeszcze nie ma żadnego komentarza;)Widocznie najłatwiej przychodzi niektórym komentować fakt, gdy komuś coś się nie uda... A ja serdecznie pozdrawiam Kamila i życzę mu dalszej wytrwałości, bo podziwiam ludzi, którzy mają samozaparcie w osiąganiu zamierzonych celów oraz wielu, wielu sukcesów.
Gratuluję Kamilowi! Ciekawie się czyta o talentach z Piotrkowa. Życzę wytrwałości
Hm... tak ciekawie..a wiecie moze co sie dzieje z Maciejem Rajskim??? śledziłem jego losy,byłem na licznych jego turniejach tez piotrkowianin- Mistrz Polski Juniorów ... rewelacyjna gra ,grał głową,...szkoda ze o takich ludziach sie nie pisze...eh brakuje takich zawodników...
Życze wytrwałości na co nie ma ukrywac kretej i wyboistej drodze do sukcesów ... no i kasy. Ale z natury jestem optymista więc wierze że Kamilowi sie uda, chocby w jakiejś części :)
Niestety trzeba się poświęcić, aby zostać profesjonalistą. Skoro Kamil postawił wszystko na jedna kartę, to życzę mu wytrwałości. Myślę, że miasto byłoby dumne mieć w swoich kręgach drugiego Federera. Wiara i praca czynią cuda. Powodzenia!
Ty nie masz WF-u, a ja nie mam Wi-Fi. I coś z tego wynika?
A może chociaż masz Hi-Fi? ;)
Super Kamil! Czekamy na kolejne dobre informacje z kortów!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!