Dla zwolenników burmistrza na festynie zagrał zespół Bayer Full ponieważ burmistrz swoim łatwowiernym zwolennikom wciśnie każdy Bayer na Full.
A dzień wcześniej Cliver chyba w jego imieniu zaśpiewał: "zaufaj mi..."
niestety muszę się zgodzić, bo też mi wstyd, że mnie reprezentuje w radzie miasta osoba, która nawet nie potrafi mówić po polsku. To jak tu oczekiwać jakiś poziom kultury?
I po co wydawać kasę na zespół,który kilka lat temu już był u nas w Sulejowie.Grali na festynie rodzinnym w Podklasztorzu.Brak pomysłu.Tyle innych zespołów jest na topie.A tu znowu majteczki w kropeczki.Tylko czyje?..
Dlaczego są usuwane posty? Cenzura wróciła? Komuś się epoki pomyliły? Tracicie wiarygodność jako redakcja. Jesteście na usługach władz.
Powiem, że to była żenada . Organizatorzy nie trzymali się programu, skracali czas przeznaczony na atrakcje. No tak jak o wapienniki w Sulejowie była mowa to burmistrz sobie urlop wziął bo nie chciał się kompromitować, teraz jak przychodzi do wybierania wianków to pierwszy z p.Klass. Nie można się normalnie pobawić tylko widać jak się już kampania szykuje. Program beznadziejny , Połowe zespołów już było. I ten dziki zachód który był na dniu dziecka. A z góry patrzą i w Noc świętojańską grzmią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!