metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Obserwator ~Obserwator (Gość)25.06.2013 09:39

Dla zwolenników burmistrza na festynie zagrał zespół Bayer Full ponieważ burmistrz swoim łatwowiernym zwolennikom wciśnie każdy Bayer na Full.

00

melośmiacz ~melośmiacz (Gość)25.06.2013 14:21

A dzień wcześniej Cliver chyba w jego imieniu zaśpiewał: "zaufaj mi..."

00

mieszkanka gminy ~mieszkanka gminy (Gość)25.06.2013 19:41

"swiateczny-gosc" napisał(a):
radny z Białej p. Ciapała... wstyd i żenada

niestety muszę się zgodzić, bo też mi wstyd, że mnie reprezentuje w radzie miasta osoba, która nawet nie potrafi mówić po polsku. To jak tu oczekiwać jakiś poziom kultury?

00

oni już byli... ~oni już byli... (Gość)25.06.2013 22:25

I po co wydawać kasę na zespół,który kilka lat temu już był u nas w Sulejowie.Grali na festynie rodzinnym w Podklasztorzu.Brak pomysłu.Tyle innych zespołów jest na topie.A tu znowu majteczki w kropeczki.Tylko czyje?..

00

~~xyz ~~~xyz (Gość)27.06.2013 15:36

Dlaczego są usuwane posty? Cenzura wróciła? Komuś się epoki pomyliły? Tracicie wiarygodność jako redakcja. Jesteście na usługach władz.

00

orion ~orion (Gość)27.06.2013 23:25

"mieszkanka-gminy" napisał(a):
"swiateczny-gosc" napisał(a): radny z Białej p. Ciapała... wstyd i żenada niestety muszę się zgodzić, bo też mi wstyd, że mnie reprezentuje w radzie miasta osoba, która nawet nie potrafi mówić po polsku. To jak tu oczekiwać jakiś poziom kultury? Muszę się z wami zgodzić bo kultury Ciapała nie ma choć był w gminie ministrem kultury oświaty wychowania i sportu

00

chłop ~chłop (Gość)28.06.2013 08:22

Ciapała musi odejść!!!

00

mieszkanka gminy ~mieszkanka gminy (Gość)30.06.2013 10:33

Powiem, że to była żenada . Organizatorzy nie trzymali się programu, skracali czas przeznaczony na atrakcje. No tak jak o wapienniki w Sulejowie była mowa to burmistrz sobie urlop wziął bo nie chciał się kompromitować, teraz jak przychodzi do wybierania wianków to pierwszy z p.Klass. Nie można się normalnie pobawić tylko widać jak się już kampania szykuje. Program beznadziejny , Połowe zespołów już było. I ten dziki zachód który był na dniu dziecka. A z góry patrzą i w Noc świętojańską grzmią.

00

realnie ~realnie (Gość)30.06.2013 11:59

Czy ktoś wie ile kosztowały Dni Sulejowa i Sobótki ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat