metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)22.09.2020 21:22

Brawo Ty! Ps. Nie przejmuj się większością komentarzy. To tylko poziom ludzi po Piotrkowskim O ks fordzie.

80

lion92 ~lion92 (Gość)23.09.2020 02:06

Ciekawe, czy Marta Cecotka (zbieżność nazwisk przypadkowa red.) dostała się do jakiejś Akademii Muzycznej? ;) Również tegoroczna i b. zdolna, absolwentka Chrobrego... 8-)

40

gość ~gość (Gość)22.09.2020 18:36

Moje dziecko kończyło Chrobry i nawet raz nie korzystało
z korepetycji. To dobra szkoła.Corka skończyła prawo i jest radcą prawnym. Historii uczył ja Pan dyrektor.

44

Absolwentka ILO ~Absolwentka ILO (Gość)22.09.2020 19:41

Całkowicie zgadzam się z p. Kacprem, że prof. Bogumiła Krupa jest genialnym nauczycielem biologii. Była wychowawczynią mojej klasy, przygotowała nas świetnie nie tylko do matury, ale i do studiów. Gratuluję p. Kacprowi i życzę powodzenia. Jako naukowiec zajmujący się biologią molekularną, cieszę się, że wybrał Pan biologię, bo jest naprawdę fascynująca.

113

gość ~gość (Gość)23.09.2020 07:27

Gratulacje i wytrwałości, teraz będzie presja jak idą studia... Lepiej chwalić się po skończeniu.

30

goooość ~goooość (Gość)23.09.2020 08:41

Gratulacje i powodzenia!

80

gość ~gość (Gość)23.09.2020 12:01

Kończyłam to liceum 50 lat temu,do dziś mam sentyment do tej szkoly.Zawsze kiedy uda się mi być w Piotrkowie tam zaglądam.Jedno czego brakuje obecnie,to tamtego klimatu,dawno nie byłam,ale widok tych boazerii szpeci.

00

wojciech ~wojciech (Gość)23.09.2020 12:07

dobrze, że nie uczyłeś się TPS-ie, bo tam uczy biologii nie złota kobieta tylko, nauczycielska pomyłka, monstrum pedagogiczne. Wszyscy uczniowie mają jedynki i dwójki. Wszyscy wiedzą o kogo chodzi.

40

koczkodan ~koczkodan (Gość)22.09.2020 22:53

Niewielu STAĆ na takie studia. Myślę, że gdyby każdego było stać na 15 tysięcy funtów rocznie na edukację, to pewnie i więcej takich ludzi wyjeżdżało poza Polskę. Szkoda, że taki kierunek, bez przyszłości...

99

Ryszard.Jedliński Ryszard.Jedlińskiranga24.09.2020 10:05

żony syn ukończył studia III stopnia na tej uczelni..... nie kosztowało go to nic...... matura na 100 punktów, studia I i II stopnia na 5, stypendium i cały pobyt na Oxfordzie za "0". Napiszcie to, każdy ma szansę studiować na najlepszych uczelniach

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat