Brawo Ty! Ps. Nie przejmuj się większością komentarzy. To tylko poziom ludzi po Piotrkowskim O ks fordzie.
Ciekawe, czy Marta Cecotka (zbieżność nazwisk przypadkowa red.) dostała się do jakiejś Akademii Muzycznej? ;) Również tegoroczna i b. zdolna, absolwentka Chrobrego... 8-)
Moje dziecko kończyło Chrobry i nawet raz nie korzystało
z korepetycji. To dobra szkoła.Corka skończyła prawo i jest radcą prawnym. Historii uczył ja Pan dyrektor.
Całkowicie zgadzam się z p. Kacprem, że prof. Bogumiła Krupa jest genialnym nauczycielem biologii. Była wychowawczynią mojej klasy, przygotowała nas świetnie nie tylko do matury, ale i do studiów. Gratuluję p. Kacprowi i życzę powodzenia. Jako naukowiec zajmujący się biologią molekularną, cieszę się, że wybrał Pan biologię, bo jest naprawdę fascynująca.
Gratulacje i wytrwałości, teraz będzie presja jak idą studia... Lepiej chwalić się po skończeniu.
Kończyłam to liceum 50 lat temu,do dziś mam sentyment do tej szkoly.Zawsze kiedy uda się mi być w Piotrkowie tam zaglądam.Jedno czego brakuje obecnie,to tamtego klimatu,dawno nie byłam,ale widok tych boazerii szpeci.
dobrze, że nie uczyłeś się TPS-ie, bo tam uczy biologii nie złota kobieta tylko, nauczycielska pomyłka, monstrum pedagogiczne. Wszyscy uczniowie mają jedynki i dwójki. Wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
Niewielu STAĆ na takie studia. Myślę, że gdyby każdego było stać na 15 tysięcy funtów rocznie na edukację, to pewnie i więcej takich ludzi wyjeżdżało poza Polskę. Szkoda, że taki kierunek, bez przyszłości...
żony syn ukończył studia III stopnia na tej uczelni..... nie kosztowało go to nic...... matura na 100 punktów, studia I i II stopnia na 5, stypendium i cały pobyt na Oxfordzie za "0". Napiszcie to, każdy ma szansę studiować na najlepszych uczelniach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!